Sapphire RX 5700 XT Pulse kronik sorunları var mı?

Schlitar

Kilopat
Daha fazla  
Sapphire'in bu ekran kartı modelini almayı düşünüyorum fakat bazı yazılarda kartta kronik sorunlar olduğu söylenmiş. Kronik sorunları nelerdir ve kullanan arkadaşlar varsa karttan memnunlar mı? Söylerlerse çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire'in bu ekran kartı modelini almayı düşünüyorum fakat bazı yazılarda kartta kronik sorunlar olduğu söylenmiş. Kronik sorunları nelerdir ve kullanan arkadaşlar varsa karttan memnunlar mı? Söylerlerse çok memnun olurum.

AMD driver sorunları konusundan alınmamalı bence ama memnun olduğunu söyleyenler de var söylemeyenlerde.
RTX2060 bakabilirsin ya da indirim olursa 2060S.

O modele özel bir kronik sorun yok. Fakat AMD kartların genel sorunu olan sürücü sorunları bulunmakta. Eski kartım olan RX 5700 ile ilk zamanlarda hiç sorun yaşamasamda daha sonra mavi ekran,yeşil ekran, Wattman gibi sorunlarla uğraşmaktan oyun oynama hevesim kalmadı. Şu an ise NVIDIA bir kart kullanıyorum. Dünya varmış dedim.

Bakalım bu başlıkta da "AMD sürücüleri kötü", "tüm AMD kartlar patlıyormuş", "AMD alırsanız kısmetiniz ters döner, işiniz rast gitmez" yazıları olacak mı diye gelmiştim. Mısırımı, çekirdeğimi yiyerek okudum, şimdi gidiyorum :)

Gitmeden önce bir ek: çok güzel karttır ancak yüksek güç kaynağı gerektirir.

Sürücü sorunları mevcut. Kendim kullanıyorum 5700XT Gigabyte modelini kullanıyorum. Aklın varsa uzak dur kartta sorun yok alabilirsin diyen kişilerin %98 i bu kartı kullanmıyor emin ol.
5700xtfps.jpg

rx5700xt2.jpg

rx5700xt3.jpg

rx5700xt4.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı