Sapphire RX 580 4 GB Yükte Görüntü Gitme Problemi

bluetazy

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3D CPU
PNY RTX 4070 GPU
Scythe Ninja 5 İşlemci Soğutucu
HyperX Fury Renegade 2x16 GB 6000 Mhz Bellek
MSI x670 Gaming Plus MB
WD SN850 1 TB SSD
EVGA GQ 750 PSU
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Başlıkta da belirttiğim gibi, Sapphire RX 580 4 GB OC'lu model ekran kartımı sistemime takıp tertemiz bir kurulum yaptım. M2 NVMe SSD üzerine kurulu Windows ve orijinal. Tüm güncellemeler yapılmış durumda. Ayrıca BIOS güncellemesini de gerçekleştirdim. Sistem şu anda olabilecek en ideal halde.

Fakat sistemi Furmark'a soktuğumda ya da oyuna girdiğimde yani yük altına soktuğumda ekranın aniden gitmesi ve bu esnada arka planda takılma sesinin geldiğini gözlemledim. Birkaç test sonucunda aynı durumlar tekrarlandı. MSI Afterburner ile izleyici açıp baktığımda ekran kartı %99-100 aralığında. Hiç dalgalanma yaşamıyorum.

Fanlar sanki açılmıyormuş gibi hissediyorum. Evet dönüyorlar ama seste artma yok gibi hissediyorum. Gerçi test esnasında ekran kartı sıcaklığı daha 50'yi göremeden sorun tekrarlıyor.

Wattman ayarlarından bahsedenler olmuş eski postlarda. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem,
  • -Ryzen 7 1700X
  • -MSI X370 Gaming Plus
  • -Xigmatek Glace 240 Liquid Cooler
  • -Sapphire RX 580 4 GB O.C.
  • -Ballistix 2*8 GB 3000 MHz RAM
  • - Reeinno 240 GB SSD M2 NVMe
  • -WD Blue 1 TB 7k200 RPM HDD
  • -EVGA 750 GQ Gold Sertifikalı PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı