Sapphire RX 580 8 GB Pulse kaç TL eder?

Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
140
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yakın zamanda RTX 3050 stoklara gelecek ve benim elimde Sapphire RX 580 8 GB Pulse ekran kartı var. 2019 yılında almıştım ve ekran kartının garantisi bitti lakin topu topu 1-1, 5 yıl sadece oyun için kullandım. Mining vs. yapmadım. Geri kalan zamanında ise bir köşede durdu sadece. Şimdi ise bu ekran kartını satmayı düşünüyorum çünkü RTX 3050 satın almak istiyorum. Bu ekran kartı LHR bir ekran kartı ve miningciler bu ekran kartını büyük olasılıkla tercih etmeyecek o yüzden fiyatı da uygun olacak. Sizce ekran kartım ne kadar eder? 1 ay içinde satmam için satıp üstüne para koymadan RTX 3050 alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8K civarına alıcıları vardı 1-2 ay önce, şu anda mining piyasası krizde olduğundan tam fiyat söylemek zor millet rig bozuyor çünkü. @LerFly dediği gibi en fazla 6K civarına gider ama satma süreci sıkıntılı olur.

Anladım, RTX 3050 stoklara gelince çift fanlı model almayı düşünüyorum olmadı tek fanlısını alırım ortalama kaç TL ile piyasaya çıkarsa kart onun üstüne bir 100 200 koyup satmayı düşünüyorum
 
Anladım, RTX 3050 stoklara gelince çift fanlı model almayı düşünüyorum olmadı tek fanlısını alırım ortalama kaç TL ile piyasaya çıkarsa kart onun üstüne bir 100 200 koyup satmayı düşünüyorum.

Şu anda kripto paralar çıkışa geçerse senin kartın da değere biner, oyunculuk tarafında bir karşılığı yok çünkü. Bir de insanlar RX 580 8 GB görünce "kesin yıllarca mining yapmıştır bu kart" diye düşünüyor. Senin potansiyel müşterin yine mining yapacak/yapan birisi olur. RTX 3050'nin çıkış fiyatı da, senin kartın iyi fiyata satılma ihtimali de tamamen şans işi şu anda.
 

Geri
Yukarı