Sapphire RX 580 8 GB Pulse OC Lite vs MSI RX 580 Armor GP OC 8 GB

Jaho kendi iyi ama kitlesi Jahrein ne derse onu beimseyen bir kitle altta herkes birine sövüyor mesela jaho ben seviyorum bunu diyor sonra herkes evet bende falan demeye başlıyor.

Bence o bir ön yargı. Ayrica ben jahoyu ornek aliyotum kendime ve cogu fikirlerini destekliyor, hakli buluyorumm hatta bir sey diyeyim mi sadece 1 tane fikrini desteklemiyordum o da hangisiydi hatirlamiyorum. Yani diyecegim o ki, onaylamalari normal. Jaho bile ta**ak geciyor kitlesi koyun diyenlerle. RPsini falan yapiyor.

Bence o bir ön yargı. Ayrica ben jahoyu ornek aliyotum kendime ve cogu fikirlerini destekliyor, hakli buluyorumm hatta bir sey diyeyim mi sadece 1 tane fikrini desteklemiyordum o da hangisiydi hatirlamiyorum. Yani diyecegim o ki, onaylamalari normal. Jaho bile ta**ak geciyor kitlesi koyun diyenlerle. RPsini falan yapiyor.

Yani bilemedim açıkçası ön yargım var(dı) sadece hoi4 videolarını izledim youtube da. Onda bile chat e kanser oldum.

Edit konu çok uzadı main topicten çok uzaklaştık lütfen cevap yazma.

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler internetten 5300 TL'ye aynı sistem o yüzden unlosttan alacağım yani fikrim bu yönde 5 bin TL bütcem var monitör dahil değil RX 580 almamın en temel nedeni bütcemi aşmaması idi yani işlemciyi 4/4 alıp daha iyi bir GTX ekran kartı alabilirim fakat NVIDIA daha az performans verdiğini görmekteyim Sapphire soğutması daha iyi diye biliyorum eğer 5 bin TL'ye daha iyi bir PC öneriniz varsa her türlü mesaja açığım :D.

Edit: PC toplama genelde bilgisayarcı arkadaşlar için çok fazla kabloyla aram yok ve farklı yerleden 10 gün 15 gün Amazon'da ucuz fakat vergi gümrük falan derken bu iş fazlasıyla uzar hazır toplamak istiyordum o yüzden unlost dedim diğer şeylere baktım ve kararımı verdim yanıtlarınız için yine de teşekkür ediyorum daha iyi bildiğiniz bir site yani Vatan veya inventus İtopya gibi yerlerden daha iyi sistem bulabilirseniz haberdar ederseniz çok çok sevinirim zaten 10 senelik PC kasıyordu bozuldu laptop çok drop yiyor o yüzden acele bir şekilde kendi opsiyonlarımı yapıp bunu toplamak geçiyordu aklımdan yine de yanıtlarınız için çok çok teşekkürler adamsınız <3.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı