Sapphire RX 580 Isınma Sorunu

Benim bilgisayara uzaktan bağlanma imkanınız var ise eğer. MSI afterburner ayarlarını tek tek en ufak detayına kadar kontrol etseniz, Radeon ayarlarını falan da kontrol etseniz bence sorun çözülecektir.

doğru tespitler, fakat özel mesaj varmı ki sosyalde? yani tel paylaşımı mümkünse bakabilirdim aslında TeamViewer 'ı burdan indir ve id numaranı yaz sonrasına bakalım inşallah yalnız senkronize olmak adına yine iletişim gerekecek, Whatsapp iletişimi olsaydı iyi olurdu, mail olarak TeamViewer id ve şifreni yaz uygunsa tabi hem burası açısından hem sizin açınızdan, cagataytorun@msn.com

Son düzenleme:
İletişim bilgilerimi mailinize gönderdim.

Olay bence bios kaynakli baska bir bios surumu yuklenmis olabilir.

Olay bence bios kaynakli baska bir bios surumu yuklenmis olabilir.
Yüksek ihtimal. Çağatay Torun abimin de yardımıyla, 80-85 dereceleri gören ekran kartım artık şuan 70-75 dereceleri görüyor cs go da. Normalde bilgisayar yeni açıldığında ekran kartı sıcaklığım 45-50lerde seyrediyordu. Şuan 35 derecelerde seyrediyor. Oyuna girince 85-90a yaklaşıyordu. Artık şuan en fazla 77 dereceyi gördü oyunlarda. Çağatay abimizin çok büyük yardımıyla bir nebze de olsa ekran kartını soğutmayı başardık. Müsait bir zamanda ekran kartı BIOS'una da bakacağız orijinal olup olmadığına. En son sorunun tam manasıyla çözülüp çözülmediğini net bir şekilde buraya yazacağım.

yalnız unutmadan arkadaşlarımızın bahsettiği AMD Wattman hatası tarihe karışmış oldu çözüldü, ısınma sorunuda çözüldü farklı bios tarihli sürüm yüklü muhtemel bios farklılığı söz konusu, hayırlısıyla o da çözülür inşaallah.

Klasik 2. el mining yapılmış ekran kartı konusu. Aldığınız ekran kartının BIOS'u mining işleminden daha yüksek verim almak içim modlanmış. Karşılaştığınız hatalar %99.9 ihtimalle bu yüzden oluyor. Kartınızın tam modeli nedir? Uygun BIOS bulunup yazılırsa düzelme ihtimali yüksek.

Sorununuzu çözdünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…