Sapphire RX 580 Nitro+ OC 8 GB GDDR5 256Bit alınır mı?

İtopya gibi sitelerde ortalama fiyat 1900-2000, o fiyata nerede var?

Ben ikinci el almak için demiştim bu fiyat sıfırına şu an bütçem yetmiyor.
Buyurunuz:

Bu ama 128 Bit olması kötü değil mi benim şu an kullandım kart RX480 MSI Gaming X 8 GB 256 Bit.

Bu ama 128 Bit olması kötü değil mi benim şu an kullandım kart RX480 MSI Gaming X 8 GB 256 Bit.

O tür şeylere göre kart alınmaz. Güncel mimari ve performans esastır. Testlere de bakabilirsiniz.

Şu an kullandığın kart RX 480 ise değiştirmekle uğraşma hocam. Farkı göremezsin. En az GTX1660 Super ile değiştirmen gerekir hatta RX 5600 XT. Elindeki model gayet sağlam.

Gigabyte RX580 hakkında ne düşünüyorsunuz şu an kullandım da aşırı ısınma ve nasıl söyleyeyim FPS düşmeleri yaşıyorum heleki CoD oynarken.

Gigabyte RX580 hakkında ne düşünüyorsunuz şu an kullandım da aşırı ısınma ve nasıl söyleyeyim FPS düşmeleri yaşıyorum heleki CoD oynarken.

Bizzat RX 580 kullanmış birisiyim. Bu bağlamda da yorumumu sunmuştum. Hala güncel oyunlarda performans veren bir kart. Oldukça iyidir. Ancak yineliyorum: Güncel olanı da takip etmek bu işlerde önemlidir. Belirli bir seviyede bütçe varsa GTX 1650 Super biçilmiş kaftan. Performansı RX 580 ile aynı. Yer yer geçiyor. Daha az güç çektiği için daha az ısınıyor. Aralarındaki güncellik bağlamında da yine bu kart önde. Fiyatı da Galax markası nezdinde çok hoş.

@Uchiha Shisui hocam RX5500 XT Sapphire 8 GB 256 Bit modeli için ne düşünüyorsun 1450 TL'ye buldum 2. el testlerine falan baktım iyi gibi ama emin olmak istiyorum.

Fiyatına göre çok güzel bir kart ama ikinci el konusunda bir şey diyemem. Kararı siz vereceksiniz. Çünkü o miktara GTX 1650 Super'de sıfır olarak alınabiliyor.

Fiyatına göre çok güzel bir kart ama ikinci el konusunda bir şey diyemem. Kararı siz vereceksiniz. Çünkü o miktara GTX 1650 Super'de sıfır olarak alınabiliyor.

Bu yüzden fikir almak istedim ya GTX1650 Super ile bu RX5500 XT arasında kaldım iyice GTX1650 Super sıfır ama sanki CoD ve benzeri yeni oyunlarda zorluk çıkarcak gibi özellik olarak anlayamadım için tekrar yazdım konu açıp kirlilik olmasın diye.

Bu yüzden fikir almak istedim ya GTX1650 Super ile bu RX5500 XT arasında kaldım iyice GTX1650 Super sıfır ama sanki CoD ve benzeri yeni oyunlarda zorluk çıkarcak gibi özellik olarak anlayamadım için tekrar yazdım konu açıp kirlilik olmasın diye.

Testlere baktınız mı? Son kararı verirken bir inceleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı