Sapphire RX 580 Special Edition için termal pad önerisi

driver7

Kilopat
Daha fazla  
Sapphire RX 580 Special Edition 8 GB modelini kullanıyorum. İçindeki termal Pad'ler ufak tefek parçalanmaya başladı ve yenilemek istiyorum.
Hangi ürünü satın almam gerekli sıcaklıkta ciddi anlamda düşüş için ve kalınlığı ne kadar olmalı? Net bir bilgi bulamadım daha önce bu işlemi yapmış olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir zaman içinde'ki stok macunu silmiştim elimde macun var zannederek ve başka bir dandik macun ile macunlamak zorunda kalmıştım o günden sonra kart fazla ısınmaya başlamıştı bilgisayarımda olan en ağır oyunda Warzone'du 80 derecelere 3000 RPM'lere çıkmaya başladı kart neyse sonradan Noctua sürdüm ses soluk kesildi kartta RPM olayı da bayağı ciddi derecede düşüş gösterdi ısılardada bir nebze düşüş ve sabitlenme gördüm ama kart Warzone oynarken mesela hala 75-76 derecelerde seyir ediyor kafamda termal pad düşüncesi oluştu bu seferde içindekiler biraz tahrip oldu çünkü çok ciddi anlamda sorunu yok tabii amacım tamamen ısı konusu biraz daha dibe vurabilir mi acabasındayım şu an yeni format attım o yüzden maalesef test programı mevcut değil sistemde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı