Sapphire RX 590 ile AMD FX 8350 darboğaz yapar mı?

8 Yıl olmuş işlemci çıkalı artık emekli etme zamanı gelmiş. Yeni ekran kartı almasanız bile işlemci kesinlikle upradge edilmeli.

Adamın birisi FX 8000 serisi işlemciye 10.7GHz OC yapmış sıvı soğutma ile PUBG Lite'da 1000FPS oynuyordu i9-10900K'ya yapsak herhalde 2000FPS alır.
edit: sıvı nitrojen gibi birşey ile yapıyormuş.

Kasmaya başladı dediğiniz oyunlarda MSI Afterburner ile değerlere göz atın. Hatta burayada atabilirsiniz. Bakalım yorum yapalım.
Şuan pc ye giremiyorum girdiğim zaman atacağım da mesela eskiden hiç kasmayan oyunlar örnek pes gta 5 apex kasıyor artı olarak valorant da kasıyor 150 fps oynuyorum oyun başlıyor 2 dk sonra 10-20 fps yi görüyorum

Şuan pc ye giremiyorum girdiğim zaman atacağım da mesela eskiden hiç kasmayan oyunlar örnek pes gta 5 apex kasıyor artı olarak valorant da kasıyor 150 fps oynuyorum oyun başlıyor 2 dk sonra 10-20 fps yi görüyorum
Temel bir bakım istiyor bilgisayar ısınma yapıyor büyük ihtimalle.
Adamın birisi FX 8000 serisi işlemciye 10.7GHz OC yapmış sıvı soğutma ile PUBG Lite'da 1000FPS oynuyordu i9-10900K'ya yapsak herhalde 2000FPS alır.
edit: sıvı nitrojen gibi birşey ile yapıyormuş.
I9'un destekleyip desteklemediğini bilmiyorum da bu işten anlayanların çoğu FX 8 ve 9 ların hepsine OC yapıp stock performansın 3 4 katını almıştır. Sıvı soğutma şart ama. Nitrojen olayını rekorda yapmışlardı adamlar videosu vardı hatta. Sıvı soğutma masrafı yapmak yerine bence Ryzen'a geçmek daha mantıklı.

Temel bir bakım istiyor bilgisayar ısınma yapıyor büyük ihtimalle.

I9'un destekleyip desteklemediğini bilmiyorum da bu işten anlayanların çoğu FX 8 ve 9 ların hepsine OC yapıp stock performansın 3 4 katını almıştır. Sıvı soğutma şart ama. Nitrojen olayını rekorda yapmışlardı adamlar videosu vardı hatta. Sıvı soğutma masrafı yapmak yerine bence Ryzen'a geçmek daha mantıklı.
Termal macun desen yapıldı pc temizleme desen yapıldı oyunlarda ısınma fazla olmuyor 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı