Sapphire RX 590 Nitro FPS Sorunu

korelicocux

Centipat
Sapphire Nitro modelini kullanıyorum ama fos drop kasma donma oluyor FPS düşüşü GTA 5'de oluyor X2 msa açık Ultra'da her şey 55 FPS alıyor.
Ryzen 5 2600.
Sapphire RX 590 Nitro s. E.
PSU kiganatex 600W 80 Plus.
Anakart MSI Pro VDH Plus.
Kasam falcon X.
RAM 8 GB.
Monitor:' Samsung CF 60 72 Hz monitor.

Mesaj yenileyince düştü de. Yeni sürümde sorun var deneme sürümü olarak geçiyor sanırım. Eski sürümde de aynı sorunun devam etmesi ilginç. Isı değerleriniz normal mi peki?

Isı değerlerimde herhangi bir problem yok.

Hocam ekran kartı kullanım oranı sizde nedir? Ben NVIDIA kullanıyorum ve sisteme göre oldukça düşük FPS alıyorum. GPU kullanımının düşüklüğünden kaynaklı sizin GPU kullanım durumu nedir acaba?

590 nitro mavi var bende de. 1 hafta önce filan steam pubg aldım. 1-2 saniyelik donmalar oluyor. Sadece onda yapıyor. Ayarları kıstım biraz daha düzeldi fakat fps çok dengesiz artıyor ve azalıyor. Bu oyundan mı ayar yapmak lazım? Sistemim imzada var.

Benim bu kartda kuzenimde iken PUBG'de sikintili idi bende sikinti yok PSU kablosu önemli iki girise farkli kablo takin duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…