Ekran kartını undervolt mu kullanıyorsun?
Çökmesinin sebebi aslında dediğinde saklı. Fabrika voltajına geri döndür, Sapphire marka kartlarda mimarsal bir dengesizlik oluyor. Undervolt'a gelememiş kartın maalesef.Evet. Hazır ayar kullanıyorum adrenalindeki düşük voltaj ayarı.
Çökmesinin sebebi aslında dediğinde saklı. Fabrika voltajına geri döndür, Sapphire marka kartlarda mimarsal bir dengesizlik oluyor. Undervolt'a gelememiş kartın maalesef.
Oyun için MSI Afterburner'la GPU kaç W çekiyor bakar mısın?
Hocam dediğim gibi çökme sebebi kartın undervolt işine gelemiyor. Stok ayarlara geri dön, geçmiş olsun.AMD de gözüküyor hocam. Oyundan oyuna değişiyor ama genelde 40 50W cekiyor.
Hocam dediğim gibi çökme sebebi kartın undervolt işine gelemiyor. Stok ayarlara geri dön, geçmiş olsun.
Yapma ya. Vallaha hocam sıcaklık değerini belirtir misin bana. Normal oyun seyirinde kaç derece, en baba oyunda kaç dereceye kadar çıkıyor.Hocam öyle de fanlar cok hızlı dönüyor VRAM ısınıyor 2000 RPM'lere falan geliyor kart.
Yapma ya. Vallaha hocam sıcaklık değerini belirtir misin bana. Normal oyun seyirinde kaç derece, en baba oyunda kaç dereceye kadar çıkıyor.
Hocam simdi denedim undervolt ayarli iken mhz 2300 ile 1800 arasi gidip geliyor.Yapma ya. Vallaha hocam sıcaklık değerini belirtir misin bana. Normal oyun seyirinde kaç derece, en baba oyunda kaç dereceye kadar çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.