Sapphire RX 6600 Pulse fan curve nasıl yapılır?

Bir tık daha arttırabilirsiniz hocam. %75 civarına kadar çıkabilirsiniz. Daha fazlasını yapmayın ama fanların ömründen yemesin. 70 derece veya altına kadar indirir kartı dediğim şekilde az daha arttırırsanız tüm sıcaklıklar için.
FurMark testinde fan maksimum %50 çalıştığını gördüm. Çok ısındığında MSI Afterburner üzerinden fan ayarı denerim. İlginiz için çok teşekkürler hocam.

FurMark testinde fan maksimum %50 çalıştığını gördüm. Çok ısındığında MSI Afterburner üzerinden fan ayarı denerim. İlginiz için çok teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam. Bir süre kullandım, fan ayarı yapınca gayet güzel o kartın sıcaklık değerleri. Blok biraz küçük olduğu için fan takviyesi istiyor, o kadarı da olsun. Güle güle kullanın.

Furmark testi yaptığımda maksimum 74-75 dereceye çıktı. PUBG oynarken en ama en ultra ayarlarda, maksimum 74 dereceyi gördüm. Fan curve ayarı yapmadan gördüm, eskiden 78-80 derecelere çıkıyordu eski değerlere göre şu an çok iyi.
Hotspot mu GPU mu? Furmark'ta ASUS Dual ile 57-61 GPU, 66-67 hotspot görüyorum Furmark'ta.

Hotspot mu GPU mu? Furmark'ta ASUS Dual ile 57-61 GPU, 66-67 hotspot görüyorum Furmark'ta.
GPU derecesi hocam. Ben GPU diye biliyorum şahsen, yukarıda ekran kartı sıcaklığı olarak yazıyordu. ASUS Dual'ın soğutması iyi olduğundan dolayı baya iyi dereceler görüyorsunuz.

GPU derecesi hocam. Ben GPU diye biliyorum şahsen, yukarıda ekran kartı sıcaklığı olarak yazıyordu. ASUS Dual'ın soğutması iyi olduğundan dolayı baya iyi dereceler görüyorsunuz.
Dediğim gibi aynı fan devrinde 10 derece civarına düşürürsünüz aradaki farkı. Çok takılmaya gerek yok.

GPU sıcaklığınız iyi pek sorun olmaz. Furmark testi açıkken AMD Software'den hotspot ya da JUNC adıyla geçen sıcaklığa bakın. 85 olmuyorsa curve yapmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı