Sapphire RX 6650 XT alınır mı?

"DLSS varsa alınır aga." kafasından çıkın artık. Herkes sizin gibi yamulmuş pikselleri göremeyen bir göz yapısına sahip değil. Bazı insanlar 1 piksel bozulmasını bile anlayabiliyor. Bu durumda DLSS ve FSR'da çöp oluyor. Ha arkadaş bu bozulmaları görmüyorsa bile hâla daha AMD kanadında FSR teknolojisinin olduğunu unutmayın. "DLSS yapay zeka kullanıyor ama." lafı da artık bomboş bir cümle hâline gelmeye başladı. Ne kadar yapay zeka kullanırsa kullansın eğer oyunun kendisi bu teknolojiyi iyi kullanmıyorsa görüntü çöpün çöpü oluyor.
Görüntü FSR'da da DLSS'de de çöp olan oyun örneği: Red Dead Redemption 2
Görüntü FSR'da da DLSS'de de iyi olan oyun örneği: God of War

Beni ilgilendirmiyor kaç yıldır buradasın. Bu kadar basit bir olayı açıklamak zorunda kalıyorsam 10 yıldır burda olsan da fark etmez. 6650XT soran insan aşağı yukarı bütçesini belli eder zaten. Ek olarak konu sahibi ürün önerisi sormamış, kafasındaki ürün belli, bu model alınır mı diye sormuş. Gidip her "X ekran kartı alınır mı" sorusuna RTX 4090 atayım madem.

Dostum yıllardır buradasın ama bu bir şey değiştirmez,7 yılda 7 çözüm almışsın ben 10 aydır buradayım 24 çözüm almışım yani yıllarca burada bulunman buraya bizden çok katkıda bulunduğunun göstergesi değildir.

Netlestirmek adina soyleyeyim Butce 6700 den yukari cikmaz. 6000 lira verip de Rx 6600 varken 3050 almam. Her gun her yeri didik didik arastiriyorum zaten hangi fiyat uygunsa o modele geciyorum. Bu karta en yakin sey 3060 onu da alacsgima rx 6700 alirim o paraya. Konuya donersem 6+2 guc pini var guc kaynagimda bu kart icin bir sorun olmaz degil mi? Zaten 8 pin kullaniyor bu kart da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı