Sapphire RX 6700 XT Pulse alınır mı?

nExann

Hectopat
Vatandan sıfır 10.800 TL'ye 3 taksitle almayı düşünüyorum. Sapphire RX 6700 XT Pulse modeli alınır mı? Bazıları 2 fanlı olmasından dolayı sıcak çalıştığını söylemiş. Doğru mu?

Revizyona bağlı olarak 175W-230W arası değerlerde çalışıyor tam yükte. 2 fan yetersiz, soğutacağını düşünüyorum AMA sesli çalışacaktır.
Sıfır kart almak istiyorum 1080p oynayacağım ses çok önemli değil fakat ısınmazsa benim için sorun yok. Beklesem başka bir kart bulabilir miyim bu fiyatlarda ve taksitle?

Sıfır kart almak istiyorum 1080p oynayacağım ses çok önemli değil fakat ısınmazsa benim için sorun yok. Beklesem başka bir kart bulabilir miyim bu fiyatlarda ve taksitle?
6700xt çok ısınan bir kart değil, alın geçin hocam.

Fanları kaç rpm'de çeviriyor bilmiyorum ama adam bu testte pulse versiyonunu kullanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum, bende 6700XT kullanıyorum hala 1080P Ultra kartıdır kendisi. Kartın gücünü bildiğim için 2 fan sesli çalışacaktır onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum, bende 6700XT kullanıyorum hala 1080p Ultra kartıdır kendisi. Kartın gücünü bildiğim için 2 fan sesli çalışacaktır onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşınki 175W kullanan versiyonmuş, ben 2 fanlı modelde bile fanları %50'de kullanmasının yeteceği kanaatindeyim. Tabii sizin gibi kullanmadığım için ilk elden deneyimim yok.

Arkadaşınki 175W kullanan versiyonmuş, ben 2 fanlı modelde bile fanları %50'de kullanmasının yeteceği kanaatindeyim. Tabii sizin gibi kullanmadığım için ilk elden deneyimim yok.
175W revizyon ise performans farkı olacağını da düşünmüyorum. O fiyata iyi bir tercih gerçekten.

Düzenleme: performans farkı oyundan oyuna değişir. Bir de 165W sınırlı versiyonu var, o kötü mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı