Sıfır kart almak istiyorum 1080p oynayacağım ses çok önemli değil fakat ısınmazsa benim için sorun yok. Beklesem başka bir kart bulabilir miyim bu fiyatlarda ve taksitle?Revizyona bağlı olarak 175W-230W arası değerlerde çalışıyor tam yükte. 2 fan yetersiz, soğutacağını düşünüyorum AMA sesli çalışacaktır.
Teşekkürler hocam rahatlattınız.6700xt 7600xt'ye kıyasla daha iyi performansa sahip, ve pcie x16 değil. 12gb vram 1080p için ideal zaten fazlasının bir faydası olmayacaktır.
10.800'e alınır hocam.
6700xt çok ısınan bir kart değil, alın geçin hocam.Sıfır kart almak istiyorum 1080p oynayacağım ses çok önemli değil fakat ısınmazsa benim için sorun yok. Beklesem başka bir kart bulabilir miyim bu fiyatlarda ve taksitle?
Bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum, bende 6700XT kullanıyorum hala 1080P Ultra kartıdır kendisi. Kartın gücünü bildiğim için 2 fan sesli çalışacaktır onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.Sıfır kart almak istiyorum 1080p oynayacağım ses çok önemli değil fakat ısınmazsa benim için sorun yok. Beklesem başka bir kart bulabilir miyim bu fiyatlarda ve taksitle?
Bu fiyata alınabileceğini düşünüyorum, bende 6700XT kullanıyorum hala 1080p Ultra kartıdır kendisi. Kartın gücünü bildiğim için 2 fan sesli çalışacaktır onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.
175W revizyon ise performans farkı olacağını da düşünmüyorum. O fiyata iyi bir tercih gerçekten.Arkadaşınki 175W kullanan versiyonmuş, ben 2 fanlı modelde bile fanları %50'de kullanmasının yeteceği kanaatindeyim. Tabii sizin gibi kullanmadığım için ilk elden deneyimim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.