Sapphire RX 6800 XT alınır mı?

cyploXd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 2 ay önce bir PC'ye kendim topladım soğutucu alamadım çıkmamıştı para. Şimdi de ekran kartını ve işlemciyi yenilemek için satıyorum. Yerine RX 6800 XT ve R5 5600 alacağım.
Ama şöyle bir sorun var.
Bu kasa 6800XT'yi destekliyor mu bilmiyorum ekran kartı sığar mı vs. boyutunu falanda bulamadım ve kendisi 650W PSU'lu 750 istiyor galiba ama 1 ay.
Dayanır mı PSU'suz ve soğutucusuz.
Frisby diye PSU'suna hiç guvenemedim.
Bilgilendirirseniz veya yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frisby PSU'ya güvenilmez. 6800 XT kullanacaksanız bileşenleri kaliteli bir PSU lazım size 750W olmalı. Aşağıda attığım PSU indirimdeyken alın, en azından bu günden sonra kalitesiz bir PSU'ya sahibim düşüncesi aklınızdan çıkar.

Nitro+ modeli 310mm, kasan 320mm'e kadar destekliyor sorun olmaz fakat o güç kaynağını bir an önce değiştirmeye çalış.

Frisby PSU'ya güvenilmez. 6800 XT kullanacaksanız bileşenleri kaliteli bir PSU lazım size 750W olmalı. Aşağıda attığım PSU indirimdeyken alın, en azından bugünden sonra kalitesiz bir PSU'ya sahibim düşüncesi aklınızdan çıkar.

Sağ olun gerçekten ciddi indirime girmiş alacağım

Nitro+ modeli 310mm, kasan 320Mm'e kadar destekliyor sorun olmaz fakat o güç kaynağını bir an önce değiştirmeye çalış.

Nitro Plus alacaktım sağ olun bilgi için

Frisby PSU'ya güvenilmez. 6800 XT kullanacaksanız bileşenleri kaliteli bir PSU lazım size 750W olmalı. Aşağıda attığım PSU indirimdeyken alın, en azından bugünden sonra kalitesiz bir PSU'ya sahibim düşüncesi aklınızdan çıkar.

Bilginiz varsa beni yönlendirebilir misiniz? 6800XT için herhangi bir soğutma türüne ihtiyacım var mı

Bilginiz varsa beni yönlendirebilir misiniz? 6800XT için herhangi bir soğutma türüne ihtiyacım var mı

Son düzenleme:

Kasanız pek iyi değil, daha iyi bir kasa tercih edilebilir bütçeniz varsa.

Ekran kartının kendisi için bir şey yapmana gerek yok ama halkın sağlığı için o kasayı ve güç kaynağını değiştirmeniz bayağı iyi olacaktır. Hava akışı pek iyi olan bir model değil.

Kasanız pek iyi değil, daha iyi bir kasa tercih edilebilir bütçeniz varsa.

Genel olarak zaten odada kasa açık şekilde duruyor perfaneyle hafif bir hava akışı oluyor içine biraz toz oluyor ama aydan aya rutin olarak temizliyorum kasayı şu an istesem de alamam
Fiyatlar malum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı