neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
15k'ya nasıl 6900XT alacaksınız hocam?Bütçem 15k arası taksitli olsun yeter, masaüstü.
15k'ya nasıl 6900XT alacaksınız hocam?Bütçem 15k arası taksitli olsun yeter, masaüstü.
Alinirmi sormak istedim AMD çok isiniyor dediler o yuzden uzmanlara sormadan almayayım dedim.
SAPPHIRE AMD Radeon™ RX 6900XT 16GB 256 Bit GDDR6
Taksit15k'ya nasıl 6900XT alacaksınız hocam?
Herşey dahil mi istiyorsunuz yoksa sadece kasa mı? Bu bütçeyle nasıl 6900XT alacaksınız anlamadım.Bütçem 15k arası taksitli olsun yeter, masaüstü.
Hocam aylık 15k mı ödeyeceksiniz. Verilen rakam ve söylenen karta bakarsak böyle görünüyor.Taksit
Tamamen saçmalık. Sıcaklık konusunda rakibinden çok da farklı sayılmaz. Sürücü konusunda da sorun yok.
Hocam 12 ay taksit full pc 5kHocam aylık 15k mı ödeyeceksiniz. Verilen rakam ve söylenen karta bakarsak böyle görünüyor.![]()
Ben 3 4 aydır kullanıyorum aynı kartın MSI'ını. Gram sorun yok.Hala sürücü sorunları yaşayanlar vardı, çözüldü mü bu durum?
Ben 3 4 aydır kullanıyorum aynı kartın MSI'ını. Gram sorun yok.
Gigabyte farkı sorun değil de RX6900XT 3090'ın muadili kart. 3080'den daha iyi. (Ray tracing hariç)Hocam onun yerine
Gigabyte NVIDIA® GeForce® RTX 3080 10GB 320 bit GDDR6X alsam hem 1K karlıyım ama 16 GB'dan 10GB'ye düşüyor cok bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.