DLSS 3.0 50 civarı oyunda destekleniyor. DLSS 4.0 yolda. AMD daha FSR'yi geç kala kala çıkardı bir şeyi vuracakları yok. Boşuna kıyas o, boşuna fiyatları düşük tutmuyorlar kas gücü ve düşük fiyatla dengeyi kurmaya çalışıyorlar, insanlar da doğal olarak bütçe dostluğundan ötürü haklı olarak AMD alıyor. Zaten genelde insanların diyebildiği tek şey AMD yol aldı. Ama asla düzeldi sorun yok lafını duyamazsın çünkü Wattman bitse Coil Whine başlıyor. Isınıyor da ayrı tabi. Nvidia arayı çok açtı. O yüzden aynı şeyi DLSS için söyleyemezsiniz. Ayrıca sadece DLSS 3.0 değil 3.5 ile de ayrı yenilikler getirdiler.Aynısını çok rahat DLSS 3 içinde söylersiniz hocam. Teknoloji daha çıkmadı çok yeni ama 2 yıl değil bence 1 yıla yakalarlar oyun sayısı olarak hatta geçebilirler dahi zira deli gibi karta verdiler özelliği buradan NVIDIA'ya bir darbe vurmak istiyorlar para akıtacaklardır.
Dostum sana dediğim gibi. Triple A oyun oynamıyorum diyorsun. Al bir RTX4060 TI bak keyfine bütçeni de zorlamamış olursun.Hiç sorma hocam taksitle alacağım ve 23,500 TL'ye çıkıyor 12 taksitte.
Tekrar bir araştıracağım fiyatları falan hocam bir bakayım.DLSS 3.0 50 civarı oyunda destekleniyor. DLSS 4.0 yolda. AMD daha FSR'yi geç kala kala çıkardı bir şeyi vuracakları yok. Boşuna kıyas o, boşuna fiyatları düşük tutmuyorlar kas gücü ve düşük fiyatla dengeyi kurmaya çalışıyorlar, insanlar da doğal olarak bütçe dostluğundan ötürü haklı olarak AMD alıyor. Zaten genelde insanların diyebildiği tek şey AMD yol aldı. Ama asla düzeldi sorun yok lafını duyamazsın çünkü Wattman bitse Coil Wine başlıyor. Isınıyor da ayrı tabi. Nvidia arayı çok açtı. O yüzden aynı şeyi DLSS için söyleyemezsiniz. Ayrıca sadece DLSS 3.0 değil 3.5 ile de ayrı yenilikler getirdiler.
Dostum sana dediğim gibi. Triple A oyun oynamıyorum diyorsun. Al bir RTX4060 TI bak keyfine bütçeni de zorlamamış olursun.
Benim kartımda hiç sorun olmadı ama dediğinizde de haklısınız. AMD yeni seri hakkında ben de Reddit forumunda çok fazla şikayet okudum. 6000 Serisi çok iyi çalışıyor ama haberiniz olsun. Kendim 3 yıl kullandığım için yazabiliyorum bunu.DLSS 3.0 50 civarı oyunda destekleniyor. DLSS 4.0 yolda. AMD daha FSR'yi geç kala kala çıkardı bir şeyi vuracakları yok. Boşuna kıyas o, boşuna fiyatları düşük tutmuyorlar kas gücü ve düşük fiyatla dengeyi kurmaya çalışıyorlar, insanlar da doğal olarak bütçe dostluğundan ötürü haklı olarak AMD alıyor. Zaten genelde insanların diyebildiği tek şey AMD yol aldı. Ama asla düzeldi sorun yok lafını duyamazsın çünkü Wattman bitse Coil Whine başlıyor. Isınıyor da ayrı tabi. Nvidia arayı çok açtı. O yüzden aynı şeyi DLSS için söyleyemezsiniz. Ayrıca sadece DLSS 3.0 değil 3.5 ile de ayrı yenilikler getirdiler.
Dostum sana dediğim gibi. Triple A oyun oynamıyorum diyorsun. Al bir RTX4060 TI bak keyfine bütçeni de zorlamamış olursun.
Sizin fikriniz sizin fikriniz beni ilgilendirmiyor. Amd kimseye önermiyorum bütçe sıkıntısı varsa öneririm ancak, kas gücü olarak kartlara bakmamak gerek.7800XT'den 4060 Ti'a düşürdün adamı. 4070'ten bile %10 fazlalığı olan kartı bu kadar gömemezsin. Adam kartı alacak 1 yıl sonra destek kesilecek DLSS 4.0 da 5000 serisine verilecek. Ayrıca DLSS 3.0 50 oyunda yok hadi olsa bile 40 tanesi çöp oyun zaten. 10 tanesi de Cyberpunk dışında fg açılmasını şu anda gerektirmeyecek oyunlar. Fanboyluk yaptığım falan yok bu arada güçlü karta güçlü diyeceksin öyle markaymış yok buymuş diye kartlar küçümsenemez. 4080 ve üstü için NVIDIA alınır altında alınmaz benim fikrim.
Sizin fikriniz sizin fikriniz beni ilgilendirmiyor. Amd kimseye önermiyorum bütçe sıkıntısı varsa öneririm ancak, kas gücü olarak kartlara bakmamak gerek.
Komik bir şey yok, okuduğunuzu anlayın biraz yukarıda ne yazmışım bir oku kas gücü arıyorsan al dedim. Olay basit herşeyi bir yarış bir kıyaslama sanıp atlamanızRTX 4060 TI gibi bir kartı RX 7800 XT gibi bir 4070 - 4070 TI rakibi bir karta tercih etmek mi ? RX 7700 XT bile 4060 TI a fark atıyor.
1 yıldır AMD kullanıyorum bir kere bile wattman yaşamadım bir kere bile coilwhine yaşamadım.Sizin fikriniz sizin fikriniz beni ilgilendirmiyor. Amd kimseye önermiyorum bütçe sıkıntısı varsa öneririm ancak, kas gücü olarak kartlara bakmamak gerek.
Siz kendi tavsiyelerinizi verin başkalarına karışmayın.Adam triple A oyun oynamıyorum diyor sen kalkıp kas gücüyle kart kıyaslıyorsun. Amd'de wattman bitse coilwhine var adam akıllı bir kart yapamıyorlar FSR'nin gem geç kalıp hem de dandik çıkması cabası.
Teşekkür ederim. Konu sahibi karar versin.Benim kartımda hiç sorun olmadı ama dediğinizde de haklısınız. AMD yeni seri hakkında ben de Reddit forumunda çok fazla şikayet okudum. 6000 Serisi çok iyi çalışıyor ama haberiniz olsun. Kendim 3 yıl kullandığım için yazabiliyorum bunu.
7800XT'den 4060 Ti'a düşürdün adamı. 4070'ten bile %10 fazlalığı olan kartı bu kadar gömemezsin. Adam kartı alacak 1 yıl sonra destek kesilecek DLSS 4.0 da 5000 serisine verilecek. Ayrıca DLSS 3.0 50 oyunda yok hadi olsa bile 40 tanesi çöp oyun zaten. 10 tanesi de Cyberpunk dışında fg açılmasını şu anda gerektirmeyecek oyunlar. Fanboyluk yaptığım falan yok bu arada güçlü karta güçlü diyeceksin öyle markaymış yok buymuş diye kartlar küçümsenemez. 4080 ve üstü için NVIDIA alınır altında alınmaz benim fikrim.
1 yıldır AMD kullanıyorum bir kere bile WattMan yaşamadım bir kere bile coilwhine yaşamadım.
Ayrıca paradan da kısmış olursun demişsin paradan kısıp RTX 4060 Ti neden alsın aynı fiyata ona fark atan RX 7700 XT varken?