Geriden gelen işleri savunmanızı anlıyorum, sıkıca sarılmanızı da. Saygı duyarım. Kartlar ne zaman çıktı gecikmeli olarak FSR ne zaman çıktı bir tarihlerine bakın, 8000 serisini çıkarmalarının zamanı geliyor neredeyse daha olgunlaştıracaklar emin olun, NVIDIA aldı başını gidiyor, AMD'nin ekran kartı yarışında geride kaldığı için kas gücüyle avunmanızı da anlıyorum, bütçe dostudur kimseye alma demem, bir zahmet siz de kas gücü yerine sağladığı AMD'ye göre sorunsuz kullanımı yapay zeka kullanımını bir artı görüp konu sahibinin bütçesine göre alabileceği bir NVIDIA önermemenin yanlış olmadığını yadsıyamazsınız, Sapphire'in sorunlu Pulse kartlarıyla oyalanmaktansa randıman bir kart önermek yanlış değildir. Hiç düşündünüz mü hiçbir firmanın MSI ASUS Gigabyte Galax vs. Her neyse firma NVIDIA gibi AMD kart yelpazesi yok neden acaba? Tercih edilmediğini ve geride kaldığını görüp bir zahmet kendinizi kas gücüyle avutmayın. Almak isteyen tabii ki alsın. Her AMD hem NVIDIA tecrübem oldukça var, ürün olarak kullandım yani. Coil Whine'ın da sadece GPU'ya özgü olduğunu söylemedim PSU dahil her cihazda olabilir, AMD'de fazlaysa kalitesiz bobin kullanılmasındandır. Söz konusu Sapphire olunca da mimli olduğunu söylemeye gerek yok. O bütçede tekrar ediyorum kas gücüyle kendimi avutacağıma 16 GB bir 4060 Ti ile yokuma devam ederim şahsen. Sizin fikrinize de saygı duyuyorum ama beni ilgilendirmiyor. Dolayısıyla böyle yarışa girer gibi hararetlenmiyorum. Önemli olan oyunlardan keyif almak cihaz seviciliği yapmak değil.