Sapphire RX 7800 XT Pulse Gaming nasıldır?

ErhanEmre

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

'Sapphire RX 7800 XT Pulse Gaming" ekran kartını almayı düşünüyordum da, nasıldır Sapphire markası güvenebilir miyim? ASUS TUF 7800 XT ile karşılaştırsak arada büyük fark var mıdır?

Hepsiburada'da 16.498, 99 TL satılıyor şu an fiyat uygun geldi bana, fikirlerinizi paylaşın.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

'Sapphire RX 7800 XT Pulse Gaming" ekran kartını almayı düşünüyordum da, nasıldır Sapphire markası güvenebilir miyim? ASUS TUF 7800 XT ile karşılaştırsak arada büyük fark var mıdır?

Hepsiburada'da 16.498, 99 TL satılıyor şu an fiyat uygun geldi bana, fikirlerinizi paylaşın.

Teşekkürler.

Sapphire Pulse RX 6700 XT kullanıyorum hiçbir sorun görmedim.

XFX almanı öneririm. Sapphire modellerde çok sorun yaşanıyor. Fazla overclock yapıyormuş Sapphire. Bu nedenle WattMan vb. hatalar yaşayanlar olabiliyor.

XFX almanı öneririm. Sapphire modellerde çok sorun yaşanıyor. Fazla overclock yapıyormuş Sapphire. Bu nedenle WattMan vb. hatalar yaşayanlar olabiliyor.
Ayrıca QICK daha üstün bir model. Aralarında fiyat farkı yok, QICK almak çok daha mantıklı. Gerçi markalar da fazla frekans vermeyi RX 5xxx serisinde bıraktı, bu problemler de pek görülmüyor.

Arkadaşlar merhaba,

Konuyu horlattım ama bir şey sormak istiyorum müsadenizle,

QICK modeli 20 K civarı

Sapphire Pulse değil de, Nitro+ modelini buldum 18K TL sizce hangisi mantıklı.

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler.
Evet var.
Asus Rx 7800xt'de Rtx4080'deki soğutma bloğu var. Ve pcb ile vrm kısmı diğer modellerden çok daha iyi.

O yüzden sapphire veya xfx yerine asus aldım.
Gpu 52-53 hotspot ortalama 73 derece. Soğutması çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı