Yok hocam eminim hb kredi kartı ile alınıyor12 taksit peşin fiyatına olduğuna emin misiniz kredi ise kendisi yazmış zaten 2854 liradan başlayan taksitlerle diye yani minimum 34 e geliyor ki bu oranda vermez zaten.
Düşer mi peki hocam nortmal de 22k civarı 2.el 4070 süper bakıyorum ama beyaz renk yokHocam gelir seviyenizi bilemem ama GRE serisi 19.900liralardan 25Bin'e çıktı ve şu an buna o parayı vermek biraz israf bence. Az bir vakit bekleyip fiyatların düştüğü gibi alınması bence daha mantıklı. Tabii imkanlarınızı bilemem.
Yok hocam eminim HB kredi kartı ile alınıyor.
Düşer mi peki hocam nortmal de 22K civarı 2.el 4070 Super bakıyorum ama beyaz renk yok.
Uppp.
Normal de 19-20 bine'de var ama beyaz yok maalesef beyaz pahalıHocam gelir seviyenizi bilemem ama GRE serisi 19.900liralardan 25Bin'e çıktı ve şu an buna o parayı vermek biraz israf bence. Az bir vakit bekleyip fiyatların düştüğü gibi alınması bence daha mantıklı. Tabii imkanlarınızı bilemem.
Sipariş verdim hocam beklersek daha da zam yer sonra kalırız.
Normal de 19-20 Bine'de var ama beyaz yok maalesef beyaz pahalı.
Teşekkür ederim hocam pişman etmez umarımHayırlısı olsun o zaman![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.