Elektronik Sapphire RX 9070 Pulse 28.407 TL

İndirim falan değil bu fiyatlar, bu kart çıkışında 27bine satıldı o fiyata bile stok tükenmedi günlerce, 26 bin civarına inene kadar bu fiyata alınmaz.

Rakibi 1K altında bir fiyatı var dediğiniz doğru daha da inmesi gerek. Bu kartlar inceğine genellikle fırsat hazır sistemlerden güzel bulunuyor.

En son düşmesini bekleyin dediğin zaman dolar zıplamıştı hatırlatırım.🤣😂
Doların düşmesini beklemiyoruz. AMD dedi ki bu kartın önerilen fiyatı 550 dolar. Oda yaklaşık 22 bin lira yapıyor. 2 bin lirada bizimkiler kar etse 24k olması lazım şu kartın. Türkiyede stok sorunu falan olduğu düşünmüyorum bu kartta dümdüz fırsatçılık. Her sitenin deposunda en kötü 200 tane 9070 vardır

Doların düşmesini beklemiyoruz. AMD dedi ki bu kartın önerilen fiyatı 550 dolar. Oda yaklaşık 22 bin lira yapıyor. 2 bin lirada bizimkiler kar etse 24k olması lazım şu kartın. Türkiyede stok sorunu falan olduğu düşünmüyorum bu kartta dümdüz fırsatçılık. Her sitenin deposunda en kötü 200 tane 9070 vardır
5 hazirandan sonra 9060 xt nin çıkışıyla birlikte bayağı düşer bu kart

5 hazirandan sonra 9060 xt nin çıkışıyla birlikte bayağı düşer bu kart
Fiyatı absürt değil aslında. %20 vergiyle 660 dolara geliyor. O da 26 bin civarı ediyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı