Sapphire RX ekran kartlarından hangisi daha mantıklı?

Hocam dediğim gibi Hepsiburada'dan almak zorunda olmam gibi bir gerçek var. Ayrıca yayın edit ve çizim gibi şeylerle uğraşmıyorum. Uğraşsam bile 2 dakika yerine 4 dakika olsun benim için fark etmez.

Şu an kullandığım laptopum Vivo telefonum 4070s ekran kartım ASUS anakartım RAM'larımi filan Hepsiburada'dan aldım hocam bir sıkıntı çekmedim.

Merhaba, aynı kartı almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir? Pişmanlığınız var mı? FPS değerleri, FSR4 ve Ray Tracing nasıl? Neleri bilmem gerekiyor sizce? Coil whine var mı?
Hocam bu kartı almıştım zaten. Monitörde artifact şikayetiyle gönderdim kartı. Sonrasında bu sorunun FreeSync ile alakalı olduğunu öğrendiğimde gönderdiğime pişman oldum. Hocam sıcaklıklar inanılmazdı. Full kullanımda 54 derece çalışıyordu kart. Overclock yapılmaya inanılmaz müsait bir model. Ayrıca kablosunu görmüyorsunuz. Hocam FPS değerleri saf güçte benim için inanılmaz bir şeydi. Ben 1650 Super'den bu GPU'ya geçtim. FSR4'ü daha kullanmadım. Ray Tracing'de Portal RTX stabil çalışırken Half-Life 2 stabil olmadan 30 FPS çalıştı. Muhtemelen ayarlarında bir sıkıntı vardı. Coil whine yoktu ancak olsa da muhtemelen duymazsınız. Çünkü modern kasalarda dehşet bir fan sesi var. Saygılar.

Hocam bu kartı almıştım zaten. Monitörde artifact şikayetiyle gönderdim kartı. Sonrasında bu sorunun FreeSync ile alakalı olduğunu öğrendiğimde gönderdiğime pişman oldum. Hocam sıcaklıklar inanılmazdı. Full kullanımda 54 derece çalışıyordu kart. Overclock yapılmaya inanılmaz müsait bir model. Ayrıca kablosunu görmüyorsunuz. Hocam FPS değerleri saf güçte benim için inanılmaz bir şeydi. Ben 1650 Super'den bu GPU'ya geçtim. FSR4'ü daha kullanmadım. Ray Tracing'de portal RTX stabil çalışırken Half-Life 2 stabil olmadan 30 FPS çalıştı. Muhtemelen ayarlarında bir sıkıntı vardı. Coil whine yoktu ancak olsa da muhtemelen duymazsınız. Çünkü modern kasalarda dehşet bir fan sesi var. Saygılar.

Teşekkürler. Pulse nasıldır bilginiz var mı?

Hocam bu kartı almıştım zaten. Monitörde artifact şikayetiyle gönderdim kartı. Sonrasında bu sorunun FreeSync ile alakalı olduğunu öğrendiğimde gönderdiğime pişman oldum. Hocam sıcaklıklar inanılmazdı. Full kullanımda 54 derece çalışıyordu kart. Overclock yapılmaya inanılmaz müsait bir model. Ayrıca kablosunu görmüyorsunuz. Hocam FPS değerleri saf güçte benim için inanılmaz bir şeydi. Ben 1650 Super'den bu GPU'ya geçtim. FSR4'ü daha kullanmadım. Ray Tracing'de Portal RTX stabil çalışırken Half-Life 2 stabil olmadan 30 FPS çalıştı. Muhtemelen ayarlarında bir sıkıntı vardı. Coil whine yoktu ancak olsa da muhtemelen duymazsınız. Çünkü modern kasalarda dehşet bir fan sesi var. Saygılar.
Sayın Hocam,

Sapphire Nitro+ 9070 XT siparişi verdim. Son değerlendirmeniz nedir? Hala kullanıyor musunuz?

Sayın Hocam,

Sapphire Nitro+ 9070 XT siparişi verdim. Son değerlendirmeniz nedir? Hala kullanıyor musunuz?
Merhabalar Hocam,

Geç cevap için kusura bakmayın. Bazı oyunlarda artifact problemi yaşadığım için ilk aldığımı değişime gönderip yenisini aldım. Sonrasında yine aynı problem olunca sorunun yazılımsal olduğunu anladım. Üstüne ikinci aldığım kartta coil whine çıkınca delirdim. 5070 Ti aldım ve şu an memnunum. 9070 XT'nin gerçekten fps değerleri çok iyiydi hakkı yenmez. Kartın sanki fütursuzca OC edildiğini hissettim. Karta ufak bir UV ile olması gereken voltaj performansına erişiyorsunuz bana göre. Alacaksanız kesinlikle UV yapın kart gereksiz fazla elektrik çekiyor.

Saygılarımla,

Merhaba hocam,

Geç cevap için kusura bakmayın. Bazı oyunlarda artifact problemi yaşadığım için ilk aldığımı değişime gönderip yenisini aldım. Sonrasında yine aynı problem olunca sorunun yazılımsal olduğunu anladım. Üstüne ikinci aldığım kartta coil whine çıkınca delirdim. 5070 Ti aldım ve şu an memnunum. 9070 XT'nin gerçekten FPS değerleri çok iyiydi hakkı yenmez. Kartın sanki fütursuzca OC edildiğini hissettim. Karta ufak bir UV ile olması gereken voltaj performansına erişiyorsunuz bana göre. Alacaksanız kesinlikle UV yapın kart gereksiz fazla elektrik çekiyor.

Saygılarımla,

Hocam ben de coil whinedan korkup hem de indirimde yakalayıp 32.000TL'ye Red Devil 9070XT aldım. Bu artifact problemi modele göre mi AMD mi? Yakın zamanda çözerler mi ve nasıl bir şey?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı