Sapphire Rx470 - i5 6402p Sistem

Hocam bu sistemin aynısını toplamayı düşünüyordum nasıl sistem memnun musun? Bir de vatanda indirim varken topladın herhalde şuan pahalı. Bir daha ki indirimi bekleyeceğim artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu sistemin aynısını toplamayı düşünüyordum nasıl sistem memnun musun? bir de vatanda indirim varken topladın herhalde şuan pahalı. Bir daha ki indirimi bekleyeceğim artık.
Aynen yılbaşı indiriminden yararlandım 500 - 600 tl ucuza geldi şuanki duruma göre. Sistemdem çok memnunum vallahi. FIFA 17 Ultra 1080p ayarlarda ekran kartı 72 dereceyi gördü.

Sistem genel anlamda guzel ama birkac ufak detay esgecmissin.
Birincisi anakartini gaming almis olsaydin daha iyi olurdu
İkincisi aldigin RAM 2400 MHz anakartin destekledigi 2133.
Ucuncusu kasaya cok fazla para vermissin .
İyi gunlerde kullanmani dilerim beraber CS GO ve LOL girebiliriz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem genel anlamda guzel ama birkac ufak detay esgecmissin.
Birincisi anakartini gaming almis olsaydin daha iyi olurdu
İkincisi aldigin ram 2400 mhz anakartin destekledigi 2133 .
Ucuncusu kasaya cok fazla para vermissin .
İyi gunlerde kullanmani dilerim beraber CS GO ve LOL girebiliriz:)
Yazdıklarında çok haklısın. Çok sık bilgisayar parçaları değiştiren birisi olmayıp 4-5 yılda bir pc değiştiren biri olduğum için olağan bütçeme göre en iyi kombinasyon olarak bunları seçtim. Kendi başıma bilgisayar bileşenlerini bozup birleştiremiyorum. Ozaman ki bütçeme göre MSI H110M Pro V-D denk geldi. :D Bu aralar finallerden dolayı çok fazla oyun giremiyorum LoL ve CS:GO nicklerini yazarsan eklerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı