Sapphire RX550 alınır mı?

Bütçe
3000
Şaka yapmıyorum, komik duruma düşüyorsunuz. Emin olun kimse şu tarz mesajlarınıza katlanmak istemiyor. Yardım etmek isteyen insanları da uzaklaştırıyorsunuz. Neyse, RX 550 güzeldir. iyi oyunlar diliyorum size :D
Kimsenin bir şeye katlanmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendinizi katlanmak zorunda ya da yardım etmek zorunda hissediyorsanız bu sizin kendinizi insanlara kanıtlama ihtiyacınızdan ileri gelmektedir. Lütfen bu ihtiyacınızı başka yerde gideriniz ve daha fazla cevap yazmayınız. Teşekkürler.

Kimsenin bir şeye katlanmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendinizi katlanmak zorunda ya da yardım etmek zorunda hissediyorsanız bu sizin kendinizi insanlara kanıtlama ihtiyacınızdan ileri gelmektedir. Lütfen bu ihtiyacınızı başka yerde gideriniz ve daha fazla cevap yazmayınız. Teşekkürler.

Ne anlatıyorsunuz merak ediyorum. İnsanlara neden kendimi kanıtlayayım? Sanal bir ortam ve inanın kimse kimsenin umurunda değil. Cahilliğiniz ile baş başa kalın madem, hatta daha fazla ağlamak yerine raporlayın :D

Ne anlatıyorsunuz merak ediyorum. İnsanlara neden kendimi kanıtlayayım? Sanal bir ortam ve inanın kimse kimsenin umurunda değil. Cahilliğiniz ile baş başa kalın madem, hatta daha fazla ağlamak yerine raporlayın :D
Boşa kalabalık yapıyorsunuz. Cevap vermemeyi tercih edin ve umursamamaya devam edin yeterlidir.

Bende var rx550 4gb modeli, işlemcim 5600 şu an sisteme o kart takılı değil ama iyi kart yoklukta kullanılır.

Ama o parayı hakeden bir kart değil bilginiz olsun, ikinci el olarak yarı parasına çok rahat bulursunuz. Bir dönem ben 900tl ye kadar satmaya çalıştım satamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı