Sapphire RX550 Pulse OC 2 GB vs RX470 Nitro 4 GB

Bütçe
400TL
O güç kaynağının onu vereceğinin garantisi bile yok. 12V kanalından vereceği güç yetersiz, her halükarda güç kaynağını düzgün takmazsanız bileşenlerinizin zarar görme olasılığı yüksek.
330TL 2. el nvidia gtx750ti buldum yarın test edip almaya gideceğim olurda problem çıkarsa yeni psu alacağım

Hala kafama tam yatmadı PSU işi canımı çok sıkıyor. Virüs sebebiyle para konusunda sıkıntı çekiyorum GTX760 buldum bir tane de siz olsanız ne yapardınız. ☹

Almışken düzgün bir şekilde almak isterdim işlemci RAM falan sizi idare eder bir süre fakat PSU'nun sıkıntı olması hem sizin sağlığınız açısından hem de diğer bileşenler açısından iyi olmaz.
Ya 350-400W'lık 2.el kaliteli bir PSU alır 750 Ti takardım ya da yine kaliteli bir 450-500W PSU alır RX 470 takardım zaten en yüksek RX 470 takılır diye düşünüyorum onun bile bazen darboğaz yapma ihtimali olabilir overclocksuz çünkü anakartınız A320 yapma şansınız da yok iyi bir araştırın.
Ayrıca 760 almak isterseniz güzel bir güç kaynağı almanız da şart diye düşünüyorum 750 Ti'ye benzemez :)
ben yine de temiz bir RX 460/470 alıp güç kaynağı olarak da kaliteli 450-500W almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı