Sapphire RX560 PULSE Görüntü Gitme Sorunu

Marcellus3734

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX560 PULSE 2GB modelini aldım fakat Counter Strike Global Offensive oyununda 5 dakikadan sonra ekranda "no signal" görüyorum. Restart attıktan sonra düzeliyor. Overclock vs. hiçbir şey yapılmadı. Her şey otomatik ayarlarında, 1080P düşük ayarlarda oynuyorum. PC ben restart atana kadar çalışıyor. Fanı falan çalışmayı kesmiyor. FPS problemim de yok. Ne yapmam gerekiyor?
Sistem;
  • i3 7100
  • B250G Gaming ROG Strix
  • Thermaltake SmartPower 650W
  • 8GB Kingston HyperX 2400 MHz RAM

Sapphire RX560 PULSE 2GB modelini aldım fakat Counter Strike Global Offensive oyununda 5 dakikadan sonra ekranda "no signal" görüyorum. Restart attıktan sonra düzeliyor. Overclock vs. hiçbir şey yapılmadı. Her şey otomatik ayarlarında, 1080P düşük ayarlarda oynuyorum. PC ben restart atana kadar çalışıyor. Fanı falan çalışmayı kesmiyor. FPS problemim de yok. Ne yapmam gerekiyor?
Sistem;
  • i3 7100
  • B250G Gaming ROG Strix
  • Thermaltake SmartPower 650W
  • 8GB Kingston HyperX 2400 MHz RAM
Kardeşim aynı sorundan muzdariptim. Sorunumu Power Supply, Anakart ve Ekran kartı değiştirerek çözdüm. Asus marka anakart ve ekran kartımı servise gönderdiğimde (imzamda olan eskiler bu arada) yaklaşık 2300 liralık tamir ücreti olduğunu söylediler ikisininde. Anakartın güney ve kuzey köprüleri yanmış, ekran kartının sorununu öğrenemedim, söylemediler. Yeni bir psu ile deneyebilirsin. Gücü yetmiyor ya da ömrünü doldurmuş olabilir. Ekran kartında garanti devam ediyorsa mutlaka servise gönder derim. Anakartta köprüler sorun çıkarıyor ya da yanmış olabilir. Dediğim gibi 3 parçayı değiştirerek sorunu çözdüm. Çok basit bir sorun da olabilir ama benim denemediğim şey kalmadı. Geçmiş olsun. Açtığım konu da burada ilgilenen olmamıştı;
Bilgisayar aniden kapanıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı