Sapphire RX570 Nitro kaça satılır?

BrEray59

Centipat
Konu başlığında da gördüğünz gibi, Sapphire RX570 Nitro+ o.c editon 8 GB ekran kartı kullanıyorum, fakat ikinci elden satıp yerine 1660 Super almak istiyorum. Kartımın 1 sene daha garantisi devam etmektedir. Sizce ortalama nasıl bir fiyattan satmalıyım?

Kullanıma göre değişir, eğer çok kullanmadıysanız 1500-1700 civarı edebilir diye düşünüyorum. (Sıfırı sanırım 2500 TL civarı, ona göre tahmin yürüttüm.)

Lanet olsun bir fikir yürüttük atmadığınız emoji kalmadı. Düşüncemizi belirttik hata yapmış olabilir ne bu emoji merakı?

İkinci el piyasasını baya bir düşük tutmak isteyenler 1200 TL gibi bir fiyata bırakmanızı söyleyecektir :D. Kartınızın satıldığı en ucuz yeri bulun. Fiyatın %30-%35 gibi değerini düşüp satın.
Edit: Acil satış yapılmak isteniyorsa %50 düşürün.

Piyasa 800 liradan RX 570 kaynıyor. Gerçi bana o göre 800'de fazla ama dediğiniz paralara alacak ker*Z'ler varsa 20 tane satayım.

Bu kart 8 GB.(8gb tam işleyemesede onlara göre artısı olması lazım)
Konu başlığında da gördüğünz gibi, Sapphire RX570 Nitro+ o.c editon 8 GB ekran kartı kullanıyorum, fakat ikinci elden satıp yerine 1660 Super almak istiyorum. Kartımın 1 sene daha garantisi devam etmektedir. Sizce ortalama nasıl bir fiyattan satmalıyım?

No signal sorunu yoksa 1300 -1400 TL arası eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı