Sapphire Rx570 ve 580 arasındaki fark?

okankayali

Decapat
Yakın dönemde yeni bi sistem toplamak istiyorum, indirimleri kovalıyorum ekran kartında kararsız kaldım sapphire marka alacağım ama RX 570 ile 580 arasında 300 lira civarı bi fark var. Bu farkı vermeye değer mi yardımcı olur musunuz?

Bir de işlemci ile anakart önerisi istiyorum bu karta uygun. Benim aklımda Ryzen 5 1500x vardı ama bütçeme uygun olarak ama çevremdekiler İntele yönlendiriyorlar. Çoğu formlardaki arkadaşlarda bütçeni arttırıp 2600 al diyor, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimleri takip etmelisin. Hepsiburadada harika cumada RX580, RX570'den daha ucuz olmuştu. Acele etmeni önermem bütün sitelere bakmalısın. Daha yeni bilgisayar aldım bende R5 1500X aldım. Oyunlarda performansı gayet iyi ancak İ3 8100 oyunlarda daha performanslı. AMD alacaksan RAM frekansını yüksek tutmaya çalış 3000Mhz civarlarında performansa baya faydası oluyor. İntelde RAM frekansı çokta fark etmiyor. Anakart olarak (Ryzen için) Asus B350M-A veya E alabilirsin.

Bütçem 3500 civarlarında monitörsüz biraz çıkabilir alınacak ürüne göre
İndirimleri takip etmelisin. Hepsiburadada harika cumada RX580, RX570'den daha ucuz olmuştu. Acele etmeni önermem bütün sitelere bakmalısın. Daha yeni bilgisayar aldım bende R5 1500X aldım. Oyunlarda performansı gayet iyi ancak İ3 8100 oyunlarda daha performanslı. AMD alacaksan RAM frekansını yüksek tutmaya çalış 3000Mhz civarlarında performansa baya faydası oluyor. İntelde RAM frekansı çokta fark etmiyor. Anakart olarak (Ryzen için) Asus B350M-A veya E alabilirsin.
Daha önce hiç amd bir sistem kullanmadım o yüzden biraz tedirginim sizce rx570 ve 1500x beni uzun bir süre götürür mü ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı