Sapphire RX580 Coil Whine Sorunu

Gökenzi

Kilopat
Daha fazla  
Topladığım kasaya fiyat/performans ürünü olduğu için bu ekran kartından almıştım fakat oyuna girdiğimde direk bu sesten gelmeye başlıyor ve çok rahatsız edici. İğrenç bir cızırtı sesi var ve kulaklık olmasına rağmen duyuyorum. Değişimini istesem gelecek diğer üründe aynı sorunu yaşar mıyım? Yani bu sorun her modelde olur mu yoksa şanssızlığıma bana mı denk geldi?

Sorun aynı şu videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlıkta Sapphire yazılmış ama kart Asus, bu sorun her model de olmaz sorununuza gelecek olursak CW sorununa benziyor değişim isteyebilirsiniz.

Benim kartım sapphire, bu videoyu örnek olsun diye koydum. Yani kısaca, bu sorun her üründe olmuyor? Şansıma böyle denk gelmiş? ve değişim talep etsem gelecek üründe (sağlam olduğu takdirde) bu sesi duymayacak mıyım?

Eğer kesin olarak CW sorunu ise ki büyük bir ihtimal ile öyle, her model ve ya her kartta bu sorun olmuyor. CW sorunu ise değişim nedenidir direkt olarak değiştirmeleri gerekir. Ayrıca evet gelecek üründe bu sorun yoksa her hangi bir ses duymayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…