Sapphire Strix RX 390x ve i5 6600K Sistem Alınır mı?

Mek1903

Hectopat
Merhaba güvenilir birinden 2. el kasa alacağım ama emin olamıyorum kullananlar varsa ya da bile hiç AMD kullanmadım aklımda sorular var: Kasa Xigmatek Talon acayip geniş.
  • Isınma yapar mı?
  • Oyun oynarken montaj için video çekmeyi düşünüyorum kasma yapar mı?
  • Sizce yeni 1050 Ti i3 8100 işlemcili kasa mı yoksa 2. el R9 390x i5 6600K mı? (ikisi de aynı ücret tutmaktadır.)
2. el kasa çok temizdir titiz birinden alacağım ve güvenilir buna göre değerlendirin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki de 390x işlemci de iyi ekran kartında r9 380 2 kat daha iyi 1050ti dan eğer dediğimiz gibiyse mutlaka 2. El sistemi alin
Aldım sistemi LED döşedim harika oldu. Sağ ol yorumun için ama bir şey daha soracağım. Twitch yayını açsam bu PC PUBG'de falan kasma yapar mı? İstediğim ayarlarda 100 FPS civarı alıyor, ne kadar etki eder yayın sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa iyi sorun çıkarmaz yayında ancak internet önemli yayın konusunu bilmiyorum ama bitrate gibi konular hakkında bilgi sahibi olan çok kişi var uploadinin normalin üzerinde olması gerekiyor tek bildiğim bu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı