6600 en f/p kartlardan biri mining için.Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Sizden bir yorum daha istiyorum. Sizce AMD 6600 gibi kazım performansı minimuma indirilmiş kartlar çıkararak oyuncuları kendi tarafına çekmeye mi çalıştı? Yoksa gerçekten bu mining işinden bıktıkları için buna bir çözüm bulmak amacıyla mı yaptı? Yüksek ihtimal ikisi de var amaçları içinde, hangisi AMD için daha ağır basıyor sizce?
İlk verdiğiniz bilgiden haberim yoktu açıkçası. 7k ya geliyor diye gördüm ben. Sanırım fiyatına değer bir kart. Almayı düşünüyorum.6600 en f/p kartlardan biri mining için.Tamam altcoinlerde kötü ama ETH için kart fiyat olarak uygun elektrik tüketimi olarak çok çok uygun karşılığında da 30 mh güç veriyor. Bu kart amazon japonyadan 6500 e geliyor TR ye. 2 tane alsan 13 bin liraya 60 mh güç bunu anca 3060ti v1 verir onu da bulamazsın bile.
İlk soruna gelicek olursak saphire genel olarak tavsiye ediliyor amd kartlarda. Geçen bir karşılaştırma görmüştüm 6600 içinmiydi emin değilim ama sıcaklık konusunda en kötüsünü msi vermişti saphire ilk sıralardaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.