Sapphire vs MSI vs Asus RX 460

Sapphire 2 GB modelini kullanıyorum, yükte 70 dereceyi geçtiğini hiç görmedim. Aldığım dönemde en ucuzu buydu, sana da en ucuzunu almanı öneririm.

Çift fan diye daha iyi soğutma sağlar algısına da kapılmayın derim. Zira fan kalitesi olarak MSI daha iyidir. Ayrıca ASUS içi söylüyorum; çift fan olabilir ancak fanlar MSI göre küçüktür. Önerim MSI yana olacaktır. Hem az yer kaplasın hem de soğutsun diyenler için ideal üründür. Kasası dar olanlar için çift fan gözden çıkarın arkadaşlar.

Hangisi ucuz ise onu alabilirsin.

Şuan sistemde R7 240 E6550 Kullanıyorum Q6600 işlemci almak istiyorum . Güç Kaynağım resimdeki gibi +12V Kısmından 17A Veriyor Tam olarak kaç watt vermiş oluyor ? Q6600 105Watt R7 240 50 Watt Güç tüketiyor yeterli olurmu ? Güç Kaynağı Lenovo Ofis pcsinin güç kaynağı biraz eski o yüzden ama yenisini alma gibi bir durumum yok şuan maalesef.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı