Sapphire vs MSI

Sapphire Nitro RX 470 modeli normal fan ayarlarında oyunlarda 79-80 derece civarlarında seyrediyor. Bu sıcaklıklarda çalışması sorun yaratacak bir durum değil.
@İbotibo1 Garanti sunayabiliyor mu derken?
MSI markası yaklaşık 10 derece daha serin çalışmakta. Yüksek ısı uzun vadede kartı yer.

Hangisi daha uygun fiyat sunuyorsa onu al derim ben de. Aynı fiyata veya 5 10 lira fark varsa MSI al çünkü garanti konusunda üstün markalar her zaman müşteri memnuniyetine daha fazla önem verir.

Kendim 5 aylık MSİ RX470 kullanıcısıyım. Kısaca bilgi ve birikimlerimi paylaşayım. Birincisi Sapphire kıyasla ısı konusunda bayağı bi kazancın olur. Arka plaka seni yanıltmasın. İkincisi 2 kere coil whine yaşadım, ikisindede makul süreler içinde iade değişim kararı çıkardılar. Kimse yanlış anlamasın ama ekran kartı diyince her yönüyle 2 marka tanırım biri ASUS'tur diğeride MSİ.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı