Sarac Store güvenilir midir?

Daha fazla  
Merhaba, Instagram'da gördüm RKS rsı X Pro elektrikli bisikleti 8 bine veriyorlar ancak bu fiyat çok güven vermedi bu siteden daha önce alışveriş yapan var mıdır? Güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı bisiklet benim de karşıma çıktı sitesine baktım BDDK onaylı falan diyor.Ama ben olsam güvenmem çünkü pek güvenilir bir fiyat değil. Amaçları Ramazan indirimini bahane edip insan dolandırmak da olabilir.

01.03.2025 tarihinde fermuarlı bir bot siparişi verdim. Ödeme yapacağım esnada kod girme bahanesiyle oluşturdukları düzen kapsamında bir kaç gün sonra muhasebeden aradıklarını ödeme aşamasında indirim kodu süresinin dolduğunu faturaya işleyemediklerini ürünü kargoya çıkartamadıklarını işlemin tekrar yapılacağından bahsettiler. Çok güven vermedi, ürünü iptal ettirdim. 15 gün içerisinde paramın geri yatırılacağını söylediler. Dolandırma çabası içerisinde olabileceklerini düşündüğüm için çok mantıklı gelmedi. Karar sizin giden param 1644 TL.

01.03.2025 tarihinde fermuarlı bir bot siparişi verdim. Ödeme yapacağım esnada kod girme bahanesiyle oluşturdukları düzen kapsamında birkaç gün sonra muhasebeden aradıklarını ödeme aşamasında indirim kodu süresinin dolduğunu faturaya işleyemediklerini ürünü kargoya çıkartamadıklarını işlemin tekrar yapılacağından bahsettiler. Çok güven vermedi, ürünü iptal ettirdim. 15 gün içerisinde paramın geri yatırılacağını söylediler. Dolandırma çabası içerisinde olabileceklerini düşündüğüm için çok mantıklı gelmedi. Karar sizin giden param 1644 TL.

Aynı taktıği bana da yaptılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı