Lgoyü Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Merhabalar. Telefonda oynarken saracak saatlerce ekrana bağlı tutabilecek hikayeli mobil oyun öneriniz var mıdır?
Merhabalar. Telefonda oynarken saracak saatlerce ekrana bağlı tutabilecek hikayeli mobil oyun öneriniz var mıdır?
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Stardew Valley güzel. The Walking Dead de güzeldir.
Valerys Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 816 Çözümler 1 Yer Istanbul/Moscow Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Crypto Trader 16 Mart 2023 #3 Diablo İmmortal
Lgoyü Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 BySkrix dedi: Stardew Valley güzel. The Walking Dead de güzeldir. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead serilerinde dokunmatik sorunu var ondan bıraktım başlayıp.
BySkrix dedi: Stardew Valley güzel. The Walking Dead de güzeldir. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead serilerinde dokunmatik sorunu var ondan bıraktım başlayıp.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.385 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #5 Rusty Lake serisi var. İnternette oynama sırasını bulabilirsiniz. Gerçekten zevkli hikayesi var.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 925 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 16 Mart 2023 #6 Twd ve life is strange olabilir. Emülatörde takılmak isterseniz de kütüphane çok geniş. Telefonunuz iyiyse PS2 emülatörü, ortalama ise de PSP emülatöründe takılabilirsiniz.
Twd ve life is strange olabilir. Emülatörde takılmak isterseniz de kütüphane çok geniş. Telefonunuz iyiyse PS2 emülatörü, ortalama ise de PSP emülatöründe takılabilirsiniz.
Lgoyü Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #7 Valerys dedi: Diablo İmmortal Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktımda bu tarz oyunları beni çok sarmıyor gibi. Başka öneriniz varmı? KederliLahmacun dedi: Twd ve life is strange olabilir. Emülatörde takılmak isterseniz de kütüphane çok geniş. Telefonunuz iyiyse PS2 emülatörü, ortalama ise de PSP emülatöründe takılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PS2 emülatörüyle nasıl oyun oynayabilirim nedir, ne değildir öğrenebileceğim bir video varmı?
Valerys dedi: Diablo İmmortal Genişletmek için tıkla... Hocam biraz baktımda bu tarz oyunları beni çok sarmıyor gibi. Başka öneriniz varmı? KederliLahmacun dedi: Twd ve life is strange olabilir. Emülatörde takılmak isterseniz de kütüphane çok geniş. Telefonunuz iyiyse PS2 emülatörü, ortalama ise de PSP emülatöründe takılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PS2 emülatörüyle nasıl oyun oynayabilirim nedir, ne değildir öğrenebileceğim bir video varmı?
Valerys Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 816 Çözümler 1 Yer Istanbul/Moscow Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Crypto Trader 16 Mart 2023 #8 Lgoyü dedi: Hocam biraz baktımda bu tarz oyunları beni çok sarmıyor gibi. Başka öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Ekrana kitlenmek istiyorsan daha iyisi yok bence.
Lgoyü dedi: Hocam biraz baktımda bu tarz oyunları beni çok sarmıyor gibi. Başka öneriniz varmı? Genişletmek için tıkla... Ekrana kitlenmek istiyorsan daha iyisi yok bence.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.385 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #9 Lgoyü dedi: PS2 emülatörüyle nasıl oyun oynayabilirim nedir, ne değildir öğrenebileceğim bir video varmı? Genişletmek için tıkla... Damonps2 programına bakın. İnternette bilgi bulabilirsiniz.
Lgoyü dedi: PS2 emülatörüyle nasıl oyun oynayabilirim nedir, ne değildir öğrenebileceğim bir video varmı? Genişletmek için tıkla... Damonps2 programına bakın. İnternette bilgi bulabilirsiniz.
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2023 #10 Lgoyü dedi: Merhabalar. Telefonda oynarken saracak saatlerce ekrana bağlı tutabilecek hikayeli mobil oyun öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Death Cells, Ronin: The Last Samurai, Flat Zombie, Earn to die 2, Genshine Impact.
Lgoyü dedi: Merhabalar. Telefonda oynarken saracak saatlerce ekrana bağlı tutabilecek hikayeli mobil oyun öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Death Cells, Ronin: The Last Samurai, Flat Zombie, Earn to die 2, Genshine Impact.