Saracak oyun önerisi

Hollow Knight silksong Microsoft'un storesinde 300₺ yeni çıktı ama aşırı zor bir oyun. Delirtiyor çıldırtıyor küfür ettirtiyor yalnız bırakamıyorsun.

Sakin huzurlu oyun arıyorsanız Cities: Skylines'a göz atabilirsiniz. Şehir kurup, tasarlayıp, geliştirdiğiniz bir oyun.

Merhaba, şu an yoğun olarak oyun bunalımı yaşıyorum. Oyun oynamaktan oldukça keyif alan biriyim fakat kendime göre oyun bulamıyorum. 1500 saat CS'den sonra ve 7 sene LoL oynadıktan sonra artık rekabetçi oyunlara olan ilgimi kaybettim, daha chill bir şeyler arıyorum. Minecraft severim fakat açıp düz de oynayasım yok, mod da yok. Yani artık şu bilgisayarı bir oyun için açmak istiyorum ve gerçekten keyif alarak oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz, yüksek bağımlılık yapan bir oyun var mı?

RDR2, GTA 5 ve The Last of Us.

Bu aralar Chivalry 2 sardı beni oynayacak arkadaşların varsa birlikte savaş ortamına dalmak eğlenceli oyunun mekaniklerini çözmesi biraz zor sadece Bannerlord tarzı ama Online.

Merhaba, şu an yoğun olarak oyun bunalımı yaşıyorum. Oyun oynamaktan oldukça keyif alan biriyim fakat kendime göre oyun bulamıyorum. 1500 saat CS'den sonra ve 7 sene LoL oynadıktan sonra artık rekabetçi oyunlara olan ilgimi kaybettim, daha chill bir şeyler arıyorum. Minecraft severim fakat açıp düz de oynayasım yok, mod da yok. Yani artık şu bilgisayarı bir oyun için açmak istiyorum ve gerçekten keyif alarak oynamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz, yüksek bağımlılık yapan bir oyun var mı?

Red Dead redempation 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı