Sıra tabanlı RPG seviyorsanız Divinity: Original Sin 2 veya Baldur's Gate 3 uzun saatlerinizi yer diye düşünüyorum.
Kesinlikle muhteşem bir öneri. Divinity ilk oyunu bile oynanabilir.
Sıra tabanlı RPG seviyorsanız Divinity: Original Sin 2 veya Baldur's Gate 3 uzun saatlerinizi yer diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum şuanlık piyasadaki tüm oyunları oynadım gibime geliyor yine de bi umut dedim de yok galiba teşekkürler.Oynanmadık oyun bırakmamışsın kardeşim sen. Bana kalırsa oyunlara ara ver belli bir süre yabancı dizi, film izlemeye başla.
Yabancı dizi film izlemeye başla kütlerden falan böyle. Aç İMDB list en yukarıdan hoşuna gidenleri izleBende öyle düşünüyorum şuanlık piyasadaki tüm oyunları oynadım gibime geliyor yine de bi umut dedim de yok galiba teşekkürler.
World Of Tanks Öneririm.Merhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.
POSTAL 2Merhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.
Merhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.
Merhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.
arkadaşların varsa Rust oyna reis ve hayatsizsan tabiki cok saran bir oyun tek oturusta 10 saat oynayabilirsin farketmezsinde zamanin gectiginiMerhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.