Saracak oyun tavsiyesi

Oynanmadık oyun bırakmamışsın kardeşim sen. Bana kalırsa oyunlara ara ver belli bir süre yabancı dizi, film izlemeye başla.
Bende öyle düşünüyorum şuanlık piyasadaki tüm oyunları oynadım gibime geliyor yine de bi umut dedim de yok galiba teşekkürler.

Bende öyle düşünüyorum şuanlık piyasadaki tüm oyunları oynadım gibime geliyor yine de bi umut dedim de yok galiba teşekkürler.
Yabancı dizi film izlemeye başla kütlerden falan böyle. Aç İMDB list en yukarıdan hoşuna gidenleri izle

World Of Tanks Öneririm.

POSTAL 2
ULTRAKILL

knk HOMEFRONT diye bir fps oyunu var 2011 yılı çıkışlı eminim oynamamışsındır bu oyunu. Çok bilinmez ama cidden çok güzel oyundur. Hikaye olarak oynanış olarak. Homefront revolution var 2. oyunu olarak istersen onuda deneyebilirsin

Bannerlord şiddetle tavsiye ederim.

Styx The Forest Far Cry serileri oynayabilirsin Online olarak bannerlod hem mobilde hem PC'de olan yeni çıkan oyun mimicry i de deneyebilirsiniz.

Daha önce yazildi mi göremedim.

Hem eğlenceli yapısı hem de rng sebebiyle biraz challenge olsun diyorsanız benim çok uzun saatlerimi yiyen "For the king"

Grafik ve animasyon stili ve aşırı taktik gerektirmeden ödüllendiren yapısı türü seviyorsanız bir süre idare eder kesinlikle.

arkadaşların varsa Rust oyna reis ve hayatsizsan tabiki cok saran bir oyun tek oturusta 10 saat oynayabilirsin farketmezsinde zamanin gectigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…