Saracak oyun tavsiyesi

God of War
RDR 2
Control
Tomb Raider üçlemesi
Valorant ve CS: 2
CoD: Warzone
CoD: MW serisi
TWD
BioShock üçlemesi
Death Stranding
TLOU
Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales
Elden Ring
Dying Light 1-2
Cyberpunk 2077
Batman: Arkham serisi
GTA 5
GTA: SA
GTA: VC
Titanfall 2.
Piyasada ki bütün simülasyon oyunlarına bakabilirsiniz hepsi de sarar diye düşünüyorum.

Aklıma geldikçe yazacağım.

Edit:

CoD: Black Ops serisine bakabilirsiniz.
Doom Eternal
Doom 3 bakılabilir
Sniper: Ghost Warior serisi
Elite serisi
Bloodborne
Sekiro: Shadow Die Twice
Dead by Daylight.

Yazdığınız oyunlar için teşekkürler yukarıdaki listede 1,2 tanesi hariç hepsini oynadım. Aşağıdaki listede bloodborneyi oynamadım bir tek nasıl bir oyun.

Yazdığınız oyunlar için teşekkürler yukarıdaki listede 1,2 tanesi hariç hepsini oynadım. Aşağıdaki listede bloodborneyi oynamadım bir tek nasıl bir oyun.

Keşke oynadığınız oyunları yazsaydınız. Souls türüne başlamak istiyorsanız oynayabileceğiniz bir oyundur.

Keşke oynadığınız oyunları yazsaydınız. Souls türüne başlamak istiyorsanız oynayabileceğiniz bir oyundur.
Elden ring oynadım bi süre sonra oyunu bitiremeden bıraktım sarmadı kısaca. Çok fazla oyun oynadım bilinenlerden biraz daha az bilinen oyunlardan lazım şuanda.

Kesin bakın hocam.
Baktım biraz bulamazsam indireceğim çok sarmadı fakat kötü de gelmedi.

Oynayınca daha iyi gelicektir. Yine de siz bilirsiniz.

Eğer hayatta kalma korku türüne hastaysanız silent hill, amnesia serisini önerebilirim.

Sıra tabanlı rpg seviyorsanız Divinity Original Sin 2 veya Baldur's Gate 3 uzun saatlerinizi yer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…