Saracak oyun tavsiyesi

O tür oyunları sevemedim bir türlü deneyesim var başlangıç için hangisini oynamam gerek.
Ben de kelimenin tam anlamıyla nefret ederdim ancak bir kere şans verince hiç beklemediğim şekilde ısındım. Divinity Original Sin 2 ile giriş yapabilirsin istersen sıkıntı çektiğini düşündüğün yerlerde bol bol rehber var sağda solda. İndirimlerde 30 TL oluyor bu arada fiyatı.

Rainbow 6 siege, lost light, The pillars of the Earth,İnsurgency. Ben bunları oynuyorum, ve tavsiyede ederim.
R6 oynadım gerisini de biliyorum teşekkürler.

Ben de kelimenin tam anlamıyla nefret ederdim ancak bir kere şans verince hiç beklemediğim şekilde ısındım. Divinity Original Sin 2 ile giriş yapabilirsin istersen sıkıntı çektiğini düşündüğün yerlerde bol bol rehber var sağda solda. İndirimlerde 30 TL oluyor bu arada fiyatı.
Bakayım deneyeceğim yarın.

Mümkünse bol aksiyonlu pek hikayeli olmayan oyunlar önerebilir misiniz ? Control indirdim 1 saat sonra sıktı nedense zorluyorum ama gitmiyor bi türlü bayıyor yani kafamı yormadan hikaye anlamadan aksiyon oynamayı deneyeceğim bir de.

Merhaba, yaklaşık 1 aydır oynadığım hiçbir oyundan zevk alamamaya başladım. Bana saracak aksiyonlu vb. oyun lazım. Online, hikaye fark etmez fakat bir oraya bir buraya gitmeli oyunlardan olmazsa sevinirim. Days Gone oynamaya çalıştım çok yavaş geldi sıkıldım. Ara ara CS, R6 giriyorum ondan da sıkılıp çıkıyorum. RDR, GoW vb. bilinen oyunların çoğunu oynadım yine de önerebilirsiniz oynamadıklarım olabilir. Bütçe sorunu yok sarsın yeter. Mümkünse pixel, 2D olmasın.

Ark Survival Evolded.

Crysis serisi.

R6 oynadım gerisini de biliyorum teşekkürler.

Bakayım deneyeceğim yarın.

Mümkünse bol aksiyonlu pek hikayeli olmayan oyunlar önerebilir misiniz ? Control indirdim 1 saat sonra sıktı nedense zorluyorum ama gitmiyor bi türlü bayıyor yani kafamı yormadan hikaye anlamadan aksiyon oynamayı deneyeceğim bir de.
Shadow Warrior 3 deneyebilirsiniz. Kısa bir oyun zaten maksimum 5 saate bitirirsiniz. Oyun kendi hikayesini gram ciddiye almıyor ve saf aksiyon var. Hiç kafanı yormadan gir oyna yani öyle bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı