Klavye kaliteli. Yeni hesap açıp satın alabilirsiniz. 29.54AU $ 61% OFF|AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu Hot Swap kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları| | - AliExpress
Tavsiye etmem Çin malı bir klavyeyi alıp kendi markalarını basıyorlar piyasadaki çoğu ucuz %60 klavyeler birbiri ile aynı. Sana tavsiyem bütçeni biraz daha arttırman ve kaliteli Switch'lere sahip aynı zamanda hot swap özelliği olan bir klavye alman. Switch rengi tercihlerini bilmiyorum ancak red Switch %60 klavye olarak şu anda kullandığım Redragon K617 Fizz RGB klavyeyi önerebilirim yaklaşık 3 aydır kullanıyorum sorun dahi çıkartmadı sesi ve renk modları da tatmin edici.
Hocam Türkiye'de pek satılmıyor diye biliyorum o klavye, bir de 1100 TL biraz aşıyor bütçemi hocam. Bir tık daha düşük miktarda bulabilsem alacağım ama yok.
Hocam Türkiye'de pek satılmıyor diye biliyorum o klavye, bir de 1100 TL biraz aşıyor bütçemi hocam. Bir tık daha düşük miktarda bulabilsem alacağım ama yok.
İkinci el klavye gibi şeyler beni bir tık korkutuyor hocam, normalde ikinci elden korkan birisi değilim fakat bu tür şeylerde biraz tedbirliyim. Çok pimpirikliyim maalesef.
İkinci el klavye gibi şeyler beni bir tık korkutuyor hocam, normalde ikinci elden korkan birisi değilim fakat bu tür şeylerde biraz tedbirliyim. Çok pimpirikliyim maalesef.