flainn Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 flainn dedi: Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ziyoulang T60 bu. Türkiye'ye bu adla getiriyorlar kendi mallarıymış gibi. Jixian Switch vardı sanırım, alınabilir. Yay sesi problemi vardı ama.
flainn dedi: Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ziyoulang T60 bu. Türkiye'ye bu adla getiriyorlar kendi mallarıymış gibi. Jixian Switch vardı sanırım, alınabilir. Yay sesi problemi vardı ama.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 2 Temmuz 2023 #3 flainn dedi: Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre en uygun %60'lardan biridir kendisi. Rahatlıkla alabilirsiniz.
flainn dedi: Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre en uygun %60'lardan biridir kendisi. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.043 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 2 Temmuz 2023 #4 Fiyatına göre iyi. Beyaz olması şart değilse amazonda daha ucuz Amazon.com.tr
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 2 Temmuz 2023 #5 Serquis dedi: Fiyatına göre iyi. Beyaz olması şart değilse Amazon'da daha ucuz Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Stok bitmiş T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi GERÇEK RGB T60 Siyah Kırmızı Switch Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
Serquis dedi: Fiyatına göre iyi. Beyaz olması şart değilse Amazon'da daha ucuz Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Stok bitmiş T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi GERÇEK RGB T60 Siyah Kırmızı Switch Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.043 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 2 Temmuz 2023 #6 562410 dedi: Stok bitmiş T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi GERÇEK RGB T60 Siyah Kırmızı Switch Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Genişletmek için tıkla... Bende var gözüküyor. Yinede fiyatlar aynı nasılsa orada yoksa çiçeksepetinden devam.
562410 dedi: Stok bitmiş T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi GERÇEK RGB T60 Siyah Kırmızı Switch Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Genişletmek için tıkla... Bende var gözüküyor. Yinede fiyatlar aynı nasılsa orada yoksa çiçeksepetinden devam.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 2 Temmuz 2023 #7 Serquis dedi: Bende var gözüküyor. Yine de fiyatlar aynı nasılsa orada yoksa Çiçeksepeti'nden devam. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip. Dosya Ekleri 1688310096227.png 20,9 KB · Görüntüleme: 39
Serquis dedi: Bende var gözüküyor. Yine de fiyatlar aynı nasılsa orada yoksa Çiçeksepeti'nden devam. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.043 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 2 Temmuz 2023 #8 562410 dedi: Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip. Genişletmek için tıkla... Oturumum açık hatta sepete de ekleyebiliyorum bazen nedense böyle oluyor. Ürün önerirken önerdiğim kişi stokta yok diyebiliyor
562410 dedi: Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip. Genişletmek için tıkla... Oturumum açık hatta sepete de ekleyebiliyorum bazen nedense böyle oluyor. Ürün önerirken önerdiğim kişi stokta yok diyebiliyor