Sarftech T60 beyaz Red Switch klavye alınır mı?

flainn

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Ziyoulang T60 bu. Türkiye'ye bu adla getiriyorlar kendi mallarıymış gibi. Jixian Switch vardı sanırım, alınabilir. Yay sesi problemi vardı ama.

Şu an kullandığım klavye NumLock tuşlarına sahip ve acayip gereksiz alan kaplıyor. Ben de NumLock olmayan %60 klavyeleri araştırırken karşıma çıktı. Bu linkte (Sarftech T60 Beyaz Kırmızı Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol) verdiğim klavye alınır mı? Markayı vs. bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Fiyatına göre en uygun %60'lardan biridir kendisi. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Fiyatına göre iyi. Beyaz olması şart değilse amazonda daha ucuz Amazon.com.tr

Bende var gözüküyor. Yine de fiyatlar aynı nasılsa orada yoksa Çiçeksepeti'nden devam.

Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip.

Dosya Ekleri

• 1688310096227.png
    1688310096227.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
Hesaba giriş yapınca stokda gözükmüyor oturum açmayınca gözüküyor nedense garip.
Oturumum açık hatta sepete de ekleyebiliyorum bazen nedense böyle oluyor. Ürün önerirken önerdiğim kişi stokta yok diyebiliyor
20230702_180319.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı