Sarftech T60 beyaz Red Switch klavye alınır mı?

Ben bu T60 klavyenin alınmamasını düşünüyorum. Fiyatı ucuz tamam ama bu fiyat aralığındaki membran klavyelere kıyasla ömrü kısa kalıyor. Yazın bende Switch'li olduğu için almıştım ama backspace gibi normal tuşlara kıyasla biraz uzun tuşların destekleri kalitesiz ve düzgün yağlanmadığı için değişik bir ses çıkarıyor ayrıca kronik çift basma sıkıntısıda var onun yerine bu HyperX klavyeyi ya da Redragon klavyeyi almanızı öneririm.


 
Merhaba arkadaşlar. Bu klavyeyi almak istiyorum. Arkadaşım aldı RGB gelmiş yorumlarını ve soruları inceledim başı kişilere satıcı Rainbow bazılarına RGB demiş ve bazılarına Rainbow gitmiş. Bazılarına RGB. Benim arkadaşıma giden blic modelinden sizce bana Rainbow gelse iade etme şansım olur mu?
Amazon vs ürün almayı düşünmüyorum kargo süresi çok uzun.

Hocam ben Trendyol'daki başka bir satıcıdan vooka trol red Switch olarak aldım ama sonuçta hepsi aynı fabrikada üretildiğinden üzerinde markası blic olarak yazıyor 2-3 aydır kullanıyorum şu anlık herhangi bir sorun çıkmadı fiyatına göre tam F/P ürün diyebilirim alacak olanlar olursa buradan alabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • IMG-20240118-WA0024.jpeg
    IMG-20240118-WA0024.jpeg
    257,1 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı