Sarhoş olmamak için neler yapılmalı?

Öncelikle yemeği fazla yeme özellikle yağlı, ben her zaman çakır olmayı severim ortama ayak uydurmak istiyorsan ve bünyende fazla alkol götürmüyorsa 2 bardak votka 1 bira seni çok iyi tatmin eder, eğer etmezse birayla devam et. Ben genelde 4-5 bardak whiskyden ve arkasından 3 biradan yanayımdır. Daha yeni üniversite yıl sonu balosu yaptık alkol almadan kalkıp oynayasım gelmez ama alkol yavaş yavaş girmeye başladığı zaman yerime oturmam. :D Eğlence istiyorsan dediğim gibi 2 bardak whisky veya votka arkasından da 1 bira. :puro::neo:

Ben konuya şu iyi gelir gelmez diye öneri yapmayacağım. İlk olarak din sahibi biri isen hiç içmemen gerektiğini biliyor olman lazım. Bu gibi parti türü şeylere katılmayabilirsin. İllede katılacağım diyorsan kola iç veya buna benzer içecekler iç. Şimdi dersen ben bunları orada nasıl bulayım "Sınırsız içki" diyorlar dersen bende şunu derim. Sınırsız içki demesi yabancı özentisidir, yabancılara özenerek bu parti türü şeyler yapılıyor. Zaten parti bile yabancı ülkeden gelme kelimedir. Bu partiyi yapan kimse sınırsız kola veya diğer alkolsüz içeceklerinde ikramını yapmasını söyle veya söylesinler. Yapmıyorsa karar senin.
Ya da alırsın bakkaldan marketten kola yanında götürür içersin :)

Ben kolay kolay sarhoş olmuyorum çok içsem de. Sana tavsiyem çok içme. Mezeyi fazla yersen hiçbir şey olmaz.Sana arkadaşımın yaşadığı bir olayı anlatayım. (Midesi hassas olanlar okumasın)

Geçen sene arkadaşımın kuzeninin doğum günü partisinde bir adam çok fazla yemek yemiş ve çok içki içmiş. Tekrar uyarıyorum midesi hassas olanlar okumasın. Neyse bu adam tuvalete gitmiş. Adam çıktıktan sonra arkadaşım gidip lavaboya bakmış ve adam öyle bir kusmuş ki lavabo ağzına kadar dolmuş hatta damlatıyormuş alttan. İşte kebap parçaları filan iğrenç bir görüntü. :) Sende de böyle bir durum olmasın dikkat et. Bünyeni bilmiyorum ama küçük yudumlar seni zor sarhoş eder.

Arkadaşlar önerileri göremeden gittim :) Şuan sağ sağlim evdeyim, mezuniyet zaten dehşet :)

Murat hocam haklısın içmemiz gerekir ancak böyle özel günlerde maalesef kapılıyoruz ortama.

Votka ve rakı vardı sınırsız, votkayı sek ve vişne suyu ilaveli olarak çok tükettim.
Ama son yarım saat 1-2 yudumdan başka bir şey tüketmedim.

Gece sonunda arabada da sıkıntı olmadı.
Herkesi evine sağ sağlim uçurdum.

Ehliyetsiz ve alkollü olmama rağmen yaptık bir delilik, 3 aya ehliyet zaten elimde olur. Kendi sırrımı da yazayım arkadaşlar.

• Sek içtiğim votka kadar soğuk su içtim.
  • Geceye doğru bol ama bol miktarda vişne suyu ilave ettim.
  • Kebap - pilav gibi meşrubatlar indirdim miğdeye.
  • 20 defa lavaboya gittim doğal olarak.

Bünye meselesi zeytinyagi falan mide bulantisini önlüyor sadece...
Dün Michael diye bir arkadasimin dogum günü vardi Bowling oynayarak kutladik.

5 tane Mass (1 Litrelik Bira) ictim üstünede 6-7 tane Tekila shot yuvarladim... Hic sarhos falan da olmadim yani. :)
Ardindan MC Donalds'dan Big Mac Menü yedikten sonra 2 tanede normal bira ictik benzinlikte geceyi sabah dogru bitirdik... :D

Bünyem eskiden beri alisiktir böyle seylere...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı