Sarı kablolar fiber midir?

Hocam ben de yakin zamanda VDSL altyapiya gecebilirim ADSL'deki taahhut bitmeden baska bir firmadan VDSL'e veya mevcut kullandigimiz firmadan VDSL'e gectigimizde bize yeni daha da ileriki bir tarihe taahhut kitlerler mi?

Türk Telekom kullanıyorum eğer Türk Telekom VDSL'e geçersem fark olmadan faturada vs geçiriyormuş ancak ekstra yüksek paket almak istersem örneğin 50 Mbps VDSL, 160 TL. Taahhüt var kitliyorlar bir arayıp sor kaç para tutuyor eğer çıkmak istersen.

Hocam ben de TT kullanicisiyim Yakin zamanda VDSL altyapili bir binaya tasinabilirim ve internet paketimi 50 MBPS yapip taahut bitince baska İSSye gecerim diye dusunuyordum fakat yine bana taahhut kitleyeceklerse 1,5 yil taahutun bitmesini beklemeliyim sanirim

Vodafone ile görüştüm 300 TL'ye kadar taahütü ödüyorlarmış.

Vodafone ile görüştüm 300 TL'ye kadar taahütü ödüyorlarmış.
Hocam Vodafone de bana ayni seyin laciverti gibi geliyor ya Millenicom NetSpeed vb de odese belki degistirirdim de onlar da bu konuda cok yardimci olacagini dusunmuyorum

Turknet yardımcı oluyor ancak NetSpeed ile bu konudada konuştum onlar ödeme yapmıyormuş.
Turknetin musteri temsilciligi iyi olsa hic dusunmeden gecerim de Turknete gecmek bana kumar gibi geliyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…