Sarı kablolar fiber midir?

Hocam ben de yakin zamanda VDSL altyapiya gecebilirim ADSL'deki taahhut bitmeden baska bir firmadan VDSL'e veya mevcut kullandigimiz firmadan VDSL'e gectigimizde bize yeni daha da ileriki bir tarihe taahhut kitlerler mi?

Türk Telekom kullanıyorum eğer Türk Telekom VDSL'e geçersem fark olmadan faturada vs geçiriyormuş ancak ekstra yüksek paket almak istersem örneğin 50 Mbps VDSL, 160 TL. Taahhüt var kitliyorlar bir arayıp sor kaç para tutuyor eğer çıkmak istersen.

Türk Telekom kullanıyorum eğer Türk Telekom VDSL'e geçersem fark olmadan faturada vs geçiriyormuş ancak ekstra yüksek paket almak istersem örneğin 50 Mbps VDSL, 160 TL. Taahhüt var kitliyorlar bir arayıp sor kaç para tutuyor eğer çıkmak istersen.
Hocam ben de TT kullanicisiyim Yakin zamanda VDSL altyapili bir binaya tasinabilirim ve internet paketimi 50 MBPS yapip taahut bitince baska İSSye gecerim diye dusunuyordum fakat yine bana taahhut kitleyeceklerse 1,5 yil taahutun bitmesini beklemeliyim sanirim :(

Hocam ben de TT kullanicisiyim Yakin zamanda VDSL altyapili bir binaya tasinabilirim ve internet paketimi 50 MBPS yapip taahut bitince baska İSSye gecerim diye dusunuyordum fakat yine bana taahhut kitleyeceklerse 1,5 yil taahutun bitmesini beklemeliyim sanirim :(
Vodafone ile görüştüm 300 TL'ye kadar taahütü ödüyorlarmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı