Çözüldü Sarı motor arıza ışığı neden yanar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geçenlerde 1.3 Egea'ya X bir akaryakıt firmasından motorin aldım. 1 gün sonra arabaya bindiğimde motor arıza lambası yanıyordu. Havada kar vs. de vardı. Normalde hep Y firmasından alırdım ama değişiklik olsun dedim X firmasından aldım. Bu iki firmada bilindik firmalar. Arabayı biraz sürdüm herhangi bir sorun yoktu, lamba neden yanmıs olabilir? Obd2 cihazı bağlasam neden yandığı gözükür mü? Şimdiden teşekkürler.

Geçenlerde 1.3 Egea'ya X bir akaryakıt firmasından motorin aldım. 1 gün sonra arabaya bindiğimde motor arıza lambası yanıyordu. Havada kar vs. de vardı. Normalde hep y firmasından alırdım ama değişiklik olsun dedim X firmasından aldım. Bu iki firmada bilindik firmalar. Arabayı biraz sürdüm herhangi bir sorun yoktu, lamba neden yanmıs olabilir? Obd2 cihazı bağlasam neden yandığı gözükür mü? Şimdiden teşekkürler.
Gözükebilir, ama sorun %100 yakıt ile alakalı olmayabilir, Egea bu ne olacağı belli olmaz siz bi obd2 ile bakın.

Gözükebilir, ama sorun %100 yakıt ile alakalı olmayabilir, Egea bu ne olacağı belli olmaz siz bir obd2 ile bakın.

Tamirci bir tanıdığımla konustum harbiden sıkıntılı bir durum varsa 2.000 devirin üstüne çıkmaz dedi. Bu arızayı veren 12-13 parça var, sensör vs bozulduğunda da bu arızayı verebiliyor dedi.

Gözükebilir, ama sorun %100 yakıt ile alakalı olmayabilir, Egea bu ne olacağı belli olmaz siz bi obd2 ile bakın.
Acaba kar suyu bir yere fln mı sızdı?

Tamirci bir tanıdığımla konustum harbiden sıkıntılı bir durum varsa 2.000 devirin üstüne çıkmaz dedi. Bu arızayı veren 12-13 parça var, sensör vs bozulduğunda da bu arızayı verebiliyor dedi.

Hocam yapabilirmisiniz bilmiyorum ama, aküyü söküp takabilme şansınız varmı?

Kar çok fazla yağdıysa ve aracın aralıklarından girdiyse falan mümkün ama pek sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı