Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 [US$61.99~65.99] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 TuÅŸ Çalışırken DeÄŸiÅŸtirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm tr-m.banggood.com GamaKay MK61 almayı düşünüyorum sarı Switch alacaktım ama sarı Switch V2 diye bir şey gördüm sarı Switch ile farkı nedir? @Samotne Ciasteczka.
[US$61.99~65.99] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 TuÅŸ Çalışırken DeÄŸiÅŸtirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm tr-m.banggood.com GamaKay MK61 almayı düşünüyorum sarı Switch alacaktım ama sarı Switch V2 diye bir şey gördüm sarı Switch ile farkı nedir? @Samotne Ciasteczka.
Bloody Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold My Equipments LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552 Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #2 Yavuz_Çetin dedi: [US$61.99~65.99] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 TuÅŸ Çalışırken DeÄŸiÅŸtirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm tr-m.banggood.com GamaKay MK61 almayı düşünüyorum sarı Switch alacaktım ama sarı Switch V2 diye bir şey gördüm sarı Switch ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim yok fakat tuş seyahat süresi yine aynıdır fakat switch'leri etrafına koruma eklemiş olabilirler. Dayanıklılık konusunda geliştirilmiş olabilir.
Yavuz_Çetin dedi: [US$61.99~65.99] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 TuÅŸ Çalışırken DeÄŸiÅŸtirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm tr-m.banggood.com GamaKay MK61 almayı düşünüyorum sarı Switch alacaktım ama sarı Switch V2 diye bir şey gördüm sarı Switch ile farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilgim yok fakat tuş seyahat süresi yine aynıdır fakat switch'leri etrafına koruma eklemiş olabilirler. Dayanıklılık konusunda geliştirilmiş olabilir.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 21 Mart 2021 #3 Hocam mantıken daha iyisi, geliştirilmiş olanıdır benim düşünceme göre.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 29 Mart 2021 #4 @Yavuz_Çetin hocam farkını öğrenebildiniz mi? Ben de alacağım ve rengini buna göre seçeceğim klavyenin.
@Yavuz_Çetin hocam farkını öğrenebildiniz mi? Ben de alacağım ve rengini buna göre seçeceğim klavyenin.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 KhanDutch dedi: @Yavuz_Çetin hocam farkını öğrenebildiniz mi? Ben de alacağım ve rengini buna göre seçeceğim klavyenin. Genişletmek için tıkla... Ses ve sağlamlık varmış.
KhanDutch dedi: @Yavuz_Çetin hocam farkını öğrenebildiniz mi? Ben de alacağım ve rengini buna göre seçeceğim klavyenin. Genişletmek için tıkla... Ses ve sağlamlık varmış.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 29 Mart 2021 #6 Daha mı sesliymiş? Beyazı mı tercih etmeliyim bu yüzden?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 KhanDutch dedi: Daha mı sesliymiş? Beyazı mı tercih etmeliyim bu yüzden? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı ses seviyesi sadece sesi farklı bir de daha sağlam.
KhanDutch dedi: Daha mı sesliymiş? Beyazı mı tercih etmeliyim bu yüzden? Genişletmek için tıkla... Hayır aynı ses seviyesi sadece sesi farklı bir de daha sağlam.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 29 Mart 2021 #8 tamamdır teşekkür ederim peki siz aldınız mı neyi tercih ettiniz?