Şarj adaptörlerinde amper az olursa sorun yaratır mı?

TurtleOuz

Picopat
Daha fazla  
24V 5000mA değerlerine sahip şarjlı vidalamanın adaptörü prize takarken yandı. Yeni adaptör almayı düşünüyorum ama aynı değerlere sahip bir adaptör bulamadım. Daha düşük Amper değerine sahip bir adaptör alırsam bataryaları bozulur mu?

24V 5000mA değerlerine sahip şarjlı vidalamanın adaptörü prize takarken yandı. Yeni adaptör almayı düşünüyorum ama aynı değerlere sahip bir adaptör bulamadım. Daha düşük Amper değerine sahip bir adaptör alırsam bataryaları bozulur mu?

Bozulmaz, sadece daha uzun sürede şarj olur.

Bozulmaz, sadece daha uzun sürede şarj olur.
Katılıyorum.

Burada bir yanlışlık var. 24V 5000mA adaptör bulamayabilirsin. Fakat 24V 5A bulabilirsin. Düşük amper kullanmak yerine ihtiyacı olanı almalısın.

5000mA=5A demektir.

Katılıyorum.

Burada bir yanlışlık var. 24V 5000mA adaptör bulamayabilirsin. Fakat 24V 5A bulabilirsin. Düşük amper kullanmak yerine ihtiyacı olanı almalısın.

5000mA=5A demektir.
Teşekkürler bu değerlerde arattığımda çıkanlar genel olarak laptop adaptörü gibi görünüyorlar kendi kutusu vs olduğu için kompakt olanları düşünüyordum o yüzden düşük amper için sordum.

Teşekkürler bu değerlerde arattığımda çıkanlar genel olarak laptop adaptörü gibi görünüyorlar kendi kutusu vs olduğu için kompakt olanları düşünüyordum o yüzden düşük amper için sordum.
Rica ederim, aynı değerlere sahip bir adaptör bulamadığını sandım

Hangi marka modeldir acaba? 5000mAh hızlı şarj fazla gibi sanki.

Kutusunda BN-5 Turbo-Professional yazıyor ama linkini bulamadım eski bir model galiba.
Şu aşağıdaki gibiyse 3 pillidir muhtemelen ve ne 5000mAh ne de 24 volttur.

Aşağıdaki alet muhtemelen uyar gibi duruyor. İsterseniz bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şu aşağıdaki gibiyse 3 pillidir muhtemelen ve ne 5000mAh ne de 24 volttur.

Aşağıdaki alet muhtemelen uyar gibi duruyor. İsterseniz bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bozuk olanda tam olarak resmindeki gibi
1716901786355.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı