Şarj Aleti Kablosu Ucundaki İz

Emrtgm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar uyumadan önce İphone 7 telefonumu şarja takmıştım. Sabah kalktığımda şarjının yarısının dolu olduğunu gördüm. Sonra şarj aleti kablosunu gördüm şarj aletine takıldığı yere tam oturmamıştı. Sonra kabloyu çıkarttığımda ucun siyah turuncu karışımı bi leke oldğunu gördüm sildim geçti. Fakat evin sigortası da atmıştı. Ayrıca yanlışlıkla çakma şarj aleti ile şarj etmişim. Sonra başka bi şarj aleti ile denediğimde telefon şarj oldu. Telefona bir zararı olmuş mudur? Garantiye falan gerek var mıdır sizce? Telefonun şarj girişinde bir şey yok bu arada.

Telefon çalışıyorsa, garanti vermeye gerek yok. Ama bataryası zarar görmüş olabilir. Bunu zaman gösterir.

Bataryada performans düşüklüğü hissederseniz, batarya değişimi için garantiye gönderebilirsiniz.

Telefon çalışıyorsa, garanti vermeye gerek yok. Ama bataryası zarar görmüş olabilir. Bunu zaman gösterir.

Bataryada performans düşüklüğü hissederseniz, batarya değişimi için garantiye gönderebilirsiniz.
Battery life da batarya durumu harika gözüküyor.

Fotoğraf atarsanız iyi olur.
Neyin fotoğrafını atıyım? Birde garantiye göndersem kesin değişim yaparlar mı acaba ?

Akım koruması yüzünden cihaz zarar görmesin diye sarjı sökmüş turuncu bakır rengi bir renk ise oksitlenme olmuş olabilir orjinal sarj aleti dışında sarj aleti kullanmayın android telefonlarda çok fark etmiyor ama Iphone sarj aleti seçiyor o yüzden dikkat etmen şart onun dışında telefonda ve sarj aletinde problem yoksa gerek yok garantiye göndermene çünkü ortada gözüken bir problem yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı